Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 oct 2011 - Anul XVI, nr. 256 (4854)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

A apărut primul automat de bijuterii cu diamante şi de monede din aur

O companie indiană a lansat pe piaţă prima maşină din lume care distribuie monede din aur şi argint, dar şi bijuterii încrustate cu diamante.

Grupul Gitanjali a lansat distribuitorul automat de lux într-un centru comercial din centrul oraşului Mumbai, capitala financiară a Indiei, cu ocazia Diwali, sărbătoarea hindusă a luminilor, celebrată, miercuri, în toată ţara.

Perioada în care este celebrat Diwali este considerată tradiţional de către hinduşi ca fiind favorabilă cumpărăturilor din aur şi a bijuteriilor. India este cel mai mare cumpărător de aur din lume.

 "Maşina este prima de acest fel din lume şi va revoluţiona procesul de cumpărare a metalelor preţioase şi a bijuteriilor", a declarat Sanjeev Agarwal, directorul Gitanjali Export Corporation.

Cumpărătorul poate să aleagă din 36 de produse de diverse mărimi, modele şi preţuri, care variază între 1.000 de rupii (14 euro) şi 30.000 de rupii (430 euro). Plăţile se fac prin carduri bancare sau cash.

Grupul indian a declarat într-un comunicat că această maşină este "ideală pentru cumpărăturile de ultim minut şi pentru ocaziile speciale".

Grupul Gitanjali, care deţine un lanţ de magazine de bijuterii în India, şi-a anunţat intenţia de a monta în următoarele luni astfel de distribuitoare şi în alte centre comerciale, dar şi în aeroporturi şi în temple.

Indienii au cumpărat 540 de tone de aur în prima jumătate a anului 2011, cu 21% mai mult faţă de anul trecut, potrivit datelor furnizate de Consiliul mondial al aurului (World Gold Council).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A apărut primul automat de bijuterii cu diamante şi de monede din aur.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A apărut primul automat de bijuterii cu diamante şi de monede din aur5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei