Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 aug 2011 - Anul XVI, nr. 179 (4777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tatuajul semipermanent, soluţia pentru persoanele care doresc un machiaj de durată

Tatuajul semipermament este mai mult decât o simplă intervenţie de înfrumuseţare, este o tehnică de redesenare a principalelor linii care alcătuiesc trăsăturile unei persoane, potrivit unui comunicat.

Cosmina Grigoriu, proprietara unui institut de înfrumuseţate şi al unei şcoli de cosmetică şi tatuaj semipermanent, se numără printre promotorii acestei proceduri în România.

Potrivit Cosminei Grigoriu, în cazul sprâncenelor, încă se practică tehnica prin care se desenează pur şi simplu conturul şi apoi se umple de culoare. Din această cauză cele mai multe femei care şi-au făcut tatuaj semipermanent la sprâncene arată nenatural. Cosmina Grigoriu insistă asupra faptului că o sprânceană trebuie desenată fir cu fir, iar un tatuaj reuşit este cel care lasă impresia de naturaleţe.

"Machiajul semipermanent implică o virtuozitate a execuţiei impecabilă, o tehnică perfectă şi mulţi ani de instruire şi experienţă, dar satisfacţia este uriaşă când vezi expresia de încântare a clientelor când se privesc prima oară în oglindă", spune Cosmina Grigoriu, care foloseşte pigmenţii Biotic Phocea.

Potrivit comunicatului, pigmenţii Biotic Phocea conţin aceleaşi elemente care se regăsesc şi în corpul uman (minerale, elastină, colagen), fiind bine toleraţi de organism, iar calitatea lor a fost certificată la nivel internaţional. Deşi pigmenţii sunt hipoalergenici, în unele cazuri se efectuează testul de alergie cu doze unice de pigmenţi care se decolorează după doar aproximativ două luni.

Procesul începe cu o consultaţie detaliată în care se stabileşte tipul de piele, se trece în vedere starea generală a sănătăţii pacientei, se aleg pigmenţii şi se stabilesc detaliile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatuajul semipermanent, soluţia pentru persoanele care doresc un machiaj de durată.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatuajul semipermanent, soluţia pentru persoanele care doresc un machiaj de durată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei