Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2011 - Anul XVI, nr. 80 (4678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Semne ale atracţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atracţia faţă de o persoană implică anumite manifestări care nu prea pot trece neobservate, mai ales pentru cineva care are experienţă de viaţă şi un ochi „antrenat” în acest domeniu. Comportamentele despre care este vorba transmit un mesaj clar, acela că „destinatarul” lor reprezintă un punct de interes pentru „expeditor”. Dacă vă găsiţi într-o situaţie în care primiţi semnale confuze sau contradictorii de la o persoană care vă place, aflaţi care sunt cele trei semne care trădează atracţia şi care vă vor ajuta să clarificaţi lucrurile şi să aflaţi dacă interesul este reciproc.
 

Zâmbet nelipsit

Probabil că zâmbetul este un lucru banal, care nu poate trăda nimic, pentru că toată lumea zâmbeşte. Ei bine, atunci când este vorba de semne ale atracţiei, zâmbetul este extrem de important. Faptul că o persoană este mereu zâmbitoare şi bine dispusă atunci când se află în preajma dumneavoastră este o dovadă a faptului că sunteţi elementul care generează bucuria. Zâmbetul este cel mai bun semn în acest sens, mai ales dacă implică de fiecare dată şi ochii, despre care se spune că sunt oglinda sufletului.
În cazul în care nu aveţi încredere în instinctul şi în spiritul dumneavoastră de observaţie, rugaţi un prieten să urmărească reacţiile persoanei respective şi confruntaţi cele descoperite, pentru a vă face o idee mai obiectivă.
 

Emoţii şi agitaţie

Dacă vi se pare că persoana pe care o urmăriţi devine agitată de fiecare dată când sunteţi împreună, fiţi sigur că aceasta este o altă dovadă a atracţiei pe care o simte. Oamenii devin emoţionaţi sau agitaţi în prezenţa persoanelor pe care ei le văd altfel decât ca „doar prieteni”, în ciuda faptului că de obicei sunt relaxaţi şi sociabili la întâlnirile cu prietenii şi cunoştinţele lor. Prin urmare, dacă observaţi că cineva se bâlbâie, nu are astâmpăr sau chiar tremură de fiecare dată când vă vede, este foarte probabil să aveţi asupra respectivei persoane un efect care nu este unul normal. Excluzând situaţia în care i-aţi putea inspira teamă, explicaţia pentru acest comportament este aceea că este atrasă de dumneavoastră.
 

Comportament diferit

Observaţi cu discreţie cum se comportă persoana respectivă atunci când lipsiţi din peisaj şi faceţi o comparaţie cu manifestările sale în preajma dumneavoastră. De ce aşa? Pentru că oamenii se simt mai în largul lor în compania persoanelor de care nu sunt atraşi. În această joacă de-a detectivii trebuie să urmăriţi semne ale tensiunii şi ale disconfortului. De exemplu, observaţi dacă este mai crispată în prezenţa dumneavoastră, dacă adoptă ticuri nervoase, dacă duce frecvent mâna la faţă sau dacă se uită nervoasă în jur. Oricare dintre acestea poate fi un semn că încearcă să vă impresioneze sau că îi creaţi o stare de agitaţie - însă ambele situaţii sunt semne ale unei atracţii ce se vrea neobservată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Semne ale atracţiei.
 Vizualizări articol: 567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Semne ale atracţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei