Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 feb 2011 - Anul XVI, nr. 42 (4640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragoste în ture diferite

Menţinerea unei relaţii atunci când partenerii au programe de lucru opuse poate fi o adevărată provocare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Oricine ştie că nu este uşor să păstrezi flacăra iubirii şi a pasiunii într-o relaţie de lungă durată, care este ameninţată zi de zi de rutină şi comoditate. Provocarea este cu atât mai mare dacă partenerii implicaţi într-o relaţie au programe de lucru complet diferite. În această situaţie, viaţa de cuplu poate fi grav afectată pentru că, dacă unul dintre parteneri lucrează ziua, iar celălalt noaptea, sunt rare ocaziile când ei pot face împreună activităţile pe care şi le propun. Dacă învăţaţi cum să abordaţi o astfel de problemă delicată şi ce puteţi face pentru a vă menţine relaţia, lucrurile se simplifică, iar primul pas spre depăşirea dificultăţilor este planificarea.
 

Rezervaţi-vă o zi pentru voi doi
Chiar dacă programul dumneavoastră de lucru este opus celui al iubitului sau soţului, este extrem de important să vă rezervaţi cel puţin o zi pe săptămână pe care să o petreceţi împreună. Într-o lume ideală, aţi avea amândoi sfârşitul de săptămână liber, însă, în epoca modernă, puţine mai sunt firmele în care se lucrează doar cinci zile pe săptămână, aşa că este foarte probabil ca măcar unul să fie nevoit să muncească şi în weekend. Puteţi face un „aranjament” de ordin administrativ. Vorbiţi cu colegii de serviciu sau cu şefii şi faceţi schimb de tură o dată pe săptămână, în aşa fel încât să fiţi şi dumneavoastră liberă în ziua când partenerul este şi el liber.

În plus, în această situaţie, este recomandat să programaţi şi partidele de amor, chiar dacă o astfel de practică nu este prea romantică. Deşi lucraţi în ture diferite, trebuie să vă faceţi amândoi timp şi pentru iubire. Pentru a fi sigură că, orice s-ar întâmpla, nu veţi „sări” peste seara de pasiune, treceţi această activitate în calendar ca pe o întâlnire foarte importantă şi nu o anulaţi. Este foarte adevărat că sexul nu reprezintă totul într-o relaţie, însă este un element important şi plăcut, aşa că nu merită lăsat la o parte.
 

Rezolvaţi problemele casnice de la distanţă
În epoca modernă, distanţa fizică poate fi compensată foarte uşor când vine vorba de rezolvat probleme ce ţin de gospodărie. Atunci când petreceţi foarte puţin timp cu partenerul, nu are nici un rost să irosiţi acest timp preţios vorbind despre lista de cumpărături, despre facturile neachitate sau despre alte treburi casnice. Rezolvaţi aceste probleme din mers - vorbiţi la telefon, comunicaţi prin e-mail ori prin SMS-uri sau lăsaţi-vă pe frigider bileţele în care să trasaţi sarcinile ce trebuie îndeplinite.

În plus, nu este cazul să vă faceţi probleme în ceea ce priveşte treburile domestice rămase nerezolvate. Nu vă enervaţi că în bucătărie au rămas vase nespălate sau că partenerul şi-a lăsat (iarăşi) hainele murdare împrăştiate prin cameră. Aceste aspecte sunt prea puţin importante şi nu merită să vă sâcâiţi reciproc pentru ele, mai ales atunci când şi aşa petreceţi foarte puţin timp împreună cu persoana iubită. În cele câteva ore în care vă întâlniţi, veţi putea discuta lucruri mai importante şi mai aproape de sufletul amândurora.
 

Faceţi gesturi romantice
Pentru că femeile sunt mai romantice prin natura lor, luaţi dumneavoastră iniţiativa şi faceţi gesturi drăguţe pentru partener. Puneţi-i în servietă un bileţel cu o declaraţie de dragoste, pregătiţi-i un prânz special pentru serviciu, trimiteţi-i un mesaj îndrăzneţ pe telefon - faceţi orice gest care vi se pare potrivit pentru a vă arăta dragostea pentru iubitul dumneavoastră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Menţinerea unei relaţii atunci când partenerii au programe de lucru opuse poate fi o adevărată provocare.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menţinerea unei relaţii atunci când partenerii au programe de lucru opuse poate fi o adevărată provocare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei