Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 feb 2011 - Anul XVI, nr. 42 (4640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perspectivă

Democrat-liberalii anunţă investiţii private majore în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În perioada următoare, în judeţul Suceava vor fi demarate investiţii private majore, a anunţat secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan. Bălan a declarat că reprezentanţii administraţiei judeţene au avut mai multe întâlniri cu oameni de afaceri din ţară şi străinătate şi că, în prezent, se află în lucru câteva parteneriate importante în vederea realizării unor investiţii care să conducă la crearea de noi locuri de muncă şi la dezvoltarea judeţului. Deputatul democrat-liberal a adăugat că în maxim o lună de zile aceste parteneriate vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice.

„Pentru administraţia judeţeană, dar şi pentru administraţiile locale, investitorii privaţi reprezintă un factor extrem de important în perspectiva dezvoltării economice. Odată cu apariţia legii parteneriatului public-privat, investiţiile majore devin realizabile. La Suceava se lucrează acum la câteva parteneriate importante şi cred că în maxim o lună le vom şi anunţa public. Trebuie să amintim aici faptul că administraţia judeţeană a avut câteva întâlniri cu oameni de afaceri din ţară şi din comunitatea europeană în urma cărora s-au cristalizat câteva zone de interes în care vor investi. Cred că rolul nostru astăzi este să-i sprijinim pe aceşti oameni să investească, să creeze locuri de muncă. Vom reuşi să demonstrăm astfel că prin parteneriat public-privat se pot realiza lucruri importante pentru Suceava, asta pe lângă ceea ce face administraţia judeţeană zi de zi”, a declarat Bălan.

El a ţinut să evidenţieze preocuparea deosebită a administraţiei sucevene în dezvoltarea judeţului, amintind că Bucovina va fi prezentă la Târgul internaţional de turism de la Berlin, unde va dispune de un stand special pentru promovarea ofertei turistice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat-liberalii anunţă investiţii private majore în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 15 voturi
Democrat-liberalii anunţă investiţii private majore în judeţul Suceava3.6515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(21 feb 2011, 11:12:10
Românii privesc spre un viitor ,, încrezător ’’
Şi’au dat demisia din funcţia de ... popor
Desţărarea te eliberează , mai uşor poţi
S’accepţi gândirea vomitată a unor sfertodocţi

Kilometrajul istoriei tocmai s-a resetat
În punctul glorios al culmii s-a’nfundat
Trăim vremuri de cotitură , cu degetul pe trăgaci
Vremuri ce te î n v a ţ ă să nu gândeşti şi să taci

Naţia se dizolvă c-o duioşie puberă
Am naţionalizat prostia ... ce ne oferă
Destine reciclate , zile’n viitor furate
Şi un prezent din care scapă cine poate
2.   Trebuie! trimis de
(21 feb 2011, 12:30:18
Trebuie sa fie si astea, investitii in parteneriat public-privat, trebuie facuta si promovarea turismului din zona, dar sa se urmareasca esentialul nu spectacolul ieftin. N-am vrut s-o spun pana acum, dar o spun: dupa prezentarea produselor din Bucovina in Cluj, am primit mai multe telefoane de la prieteni prin care imi spuneau ca totul avea iz puternic de manifestare pur comerciala (era si firesc pe undeva), dar era si de un kitsch pronuntat. Am mai fost intrebat, cine era cel ce se dadea in spectacol cu sumanul sau si mi-a fost rusine; am spus ca n-am vazut secventa, nu stiu despre ce e vorba.
3.   Investiții trimis de
(21 feb 2011, 12:39:30
la un muribund poți să-i dai și lapte de pasăre că tot se duce ...
totuși ar fi mai bine ca aceste investiții să se facă la începutul lui 2011 că este an electoral
4.   Comentariu trimis de
(21 feb 2011, 12:40:51
cu scuzele de rigoare am vrut să spun 2012
5.   Inca un articol sponsorizat din banii publici trimis de
(21 feb 2011, 13:07:12
Era un articol cu sumele enorme bagate de pdl in monitoruld e suceava drept reclama..
5.1  RE: Inca un articol sponsorizat din banii publici trimis de
(21 feb 2011, 13:19:20
Iar cele scrise in articol sunt la fel de adevarate ca si sumele pe care le-ati incasat dvs. personal de la PDL, ca reclama.
5.2  RE: Inca un articol sponsorizat din banii publici trimis de
(21 feb 2011, 15:46:34
Bai MONITORUL mai ciocu mic, ia fa tu publice sumele primite pentru articolele cu realizarile PDL, pacat ca nu gasesc articolul cu sumele incasate de media si mai ales de monitoruld e suceava de la pdl... dar promit ca-l gasesc si apoi il postez pe toate articolele voastre!! Crezi ca lumea nu vede, cate odata vezi editie dedicata 3-4 articole mari si late "Onofrei spune x, y despre opozitie, Flutur spune xy ... Balan dedesupt..." editie dedicata" cand era PSD la conducere aceeasi poveste...
5.3  RE: Inca un articol sponsorizat din banii publici trimis de
(21 feb 2011, 20:13:11
Naivi mai sunteti! A aruncat Chira povestea aia timpita cu niste sume exorbitante si ati pus toti botul. E la mintea cocosului ca nu avea cum sa plateasca cineva asemenea sume. De ce? Cu sumele vehiculate puteau sa scoata zilnic, in fiecare an, un ziar in 10 - 15 mii de exemplare. Chiar sunteti asa copii?
6.   Usor de criticat... trimis de
(21 feb 2011, 14:36:55
E foarte usor sa comentezi in plus si in necunostinta de cauza, da asa e sa critici e cel mai usor. Oricum bravo celor din echipa PDL care incearca sa promoveze Bucovina si sa aduca investitori in zona, pentru a creea noi locuri de munca, mai ales in sectorul privat.Nu imi amintesc sa fi fost asa in administratia Marza Gavriluta, sa se promoveze ceva sau sa se incerce atragerea de bani din afara. Atunci erau alte probleme stringente: cai ferate private si firme pe la Dornesti si alte sprituri de vara, dar cu whiskey.
asa ca ciocu mic si numai bine!
7.   Vorbe trimis de
(21 feb 2011, 15:07:27
Pána la publicarea lor ( a investitiilor),nu sunt decit vorbe goale menite sa impresioneze, si nici nu merita comentarii acest articol.
8.   Comentariu trimis de
(21 feb 2011, 15:28:30
Pana la urma ce a vrut sa ne spuna concret asta?
9.   Reklama trimis de
(21 feb 2011, 15:40:31
De fiecare data cand apare poza lui Balan in ziar, acel articol are iz de reclama mascata. Si nu cred ca gresesc. A inceput cumva campania electorala si nu stim noi?! Rusine Monitorului de SUceava ca face publicitate si campanie electorala unor asemenea atrocitati umane. Luati exemplul Monitorului de Botosani care e apolitic si nu publica articole la comanda. Macar majoritatea ziaristilor de acolo au coloana vertebrala si se pot numi jurnalisti pe cand cei de Suceava poate, niste lingai. Mi-e si sila sa mai citesc sectiunea politic a acestui ziar. Cand erau pnl-istii si psd-ul la conducerea judetului le publicati lor articolele comandate. Probabil dupa ce va pica guvernul si vor trece si alegerile locale veti publica articolele viitoarei conduceri politice a judetului. Mi-e sila si scarba de breasla aceasta.
9.1  RE: Reklama trimis de
(21 feb 2011, 16:01:09
Daca o sa va uitati cu atentie in ziar, o sa vedeti, saptamanal, articole cu oameni politici de la toate partidele (PDL, PSD, PNL) care organizeaza, saptamana de saptamana, conferinte de presa. Si toate aceste articole au iz de reclama mascata. Nu facem decat sa consemnam ceea ce declara oamenii politici, lasandu-va pe dvs. sa trageti concluziile.
10.   Suceava creste si altii mor de ciuda. trimis de
(21 feb 2011, 15:42:58
Mi se pare mai mult decat penibil dar totodata specific romanului sa manance la rahat asa intr-un stil. Asa ca am sa analizez militareste situatia :
- astia cu poeziile sa isi aminteasca ca e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune insirand cuvinte goale ce din coada au sa sune.
- mi se pare o idee foarte buna ca se atrag investitii straine in Suceava. Orasul are nevoie de asa ceva, uitati-va doar cate lucruri bune se fac. Bravo pentru ideile bune si pentru munca pentru Suceava.
11.   Comentariu trimis de
(21 feb 2011, 15:47:51
CATEVA DIN ELE SUNT IN DOMENIU FORESTIER ? ASTA ASA CA SA RAMANEM SI FARA PADURI . DOAR ATAT A MAI RAMAS IN SV
12.   ... trimis de
(21 feb 2011, 17:01:45
28 de comentarii la un articol care mi se pare de bun augur pentru Suceava. Va dati seama ce disperata pentru putere este opozitia suceveana? Ce isi doresc puterea marzocii, baisanii si celelalte animale existente. Lasati vrajeala ...noi stim ca Suceava e unul dintre judetele cu cele mai mari investitii pe 2010 si 2011. Nesimtitii nah...vor scrie inca 28 de comentarii negative....ca asa e la noi...cand unul face treaba astia care fura ii dau in cap
13.   Unde-s realizarile promise la aeroportul Salcea! trimis de
(21 feb 2011, 19:43:40
Vai ce oameni de nimic!! Dl. Balan, este una din persoanele publice fara cuvint...
Sa-i fie rusine si jena, sa mai stea printre oamenii cu initiativa!
Sa faca bine si sa-si dea demisia.! Pentru noi sucevenii, nu mai valoreaza doi bani, cum se spune!
Pacat ca nu a inteles sa se implice si el pentru binele Suceavei ca dl. Flutur!"
13.1  RE: Unde-s realizarile promise la aeroportul Salcea! trimis de
(21 feb 2011, 20:14:44
Si de ce nu are cuvint? Explica-ne tu, te rog.
14.   Este nevoie de investitii in suceava trimis de
(24 feb 2011, 19:56:06
Ni se promite ca in cel mult 30 zile vom constata ca se vor primi fonduri privind investitiile,incat se vor asigura continuarea obiectivelor incepute inanii trecuti,unele chiar executate dar nedecontate,aceasta este foarte bine.Deasemenea sa inceapa si alte llucrari la obiective noi.Daca se realizeaza aceste promisiuni pdl va avea un punct in plus la viitoarele alegeri,daca va fi numai apa de ploaie,atunci pdl va dispare ca organizatie politica din judetul Suceava.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei