Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 ian 2011 - Anul XVI, nr. 14 (4612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Automobilul Porsche care i-a aparţinut lui David Beckham, vândut la licitaţie pentru 217.000 dolari

Un automobil Porsche de culoare neagră care i-a aparţinut fotbalistului britanic David Beckham a fost vândut pentru suma de 217.000 de dolari în cadrul unei licitaţii organizate pe eBay, informează foxnews.com.

David Beckham a cumpărat modelul Porsche 911 Convertible Turbo în 2008, cu suma de 100.000 de dolari şi a cheltuit încă 50.000 de dolari pentru operaţiunile de personalizare a automobilului.

Maşina are la bord 6.774 de mile (10.901 kilometri), iar fotbalistul britanic a cerut ca scaunele automobilului să fie imprimate cu numărul 23 - numărul pe care îl poartă pe tricoul echipei LA Galaxy. Acelaşi număr a fost gravat pe jantele şi covoraşele automobilului.

Echipat cu o cutie de transmisie automată, despre care editorii site-ului foxnews.com consideră că ar fi perfectă pentru traficul din Los Angeles, automobilul poate atinge o viteză maximă de aproape 200 de mile/ oră (321,8 kilometri/ oră).

În afara dotărilor standard, automobilul este echipat cu faruri rabatabile, scaune încălzite, un sistem audio ultraperformant şi un sistem de navigaţie ce foloseşte datele transmise prin satelit.

David Beckham şi soţia lui, Victoria, sunt renumiţi pentru pasiunea lor pentru automobilele de lux, cuplul având în garajul familiei un automobil Rolls Royce în valoare de peste 400.000 de dolari, două modele din gama de top a constructorului Porsche în valoare de 150.000 de dolari - unul alb şi altul negru -, un model multifuncţional Cadillac Escalade şi un model Jeep în valoare de peste 40.000 de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Automobilul Porsche care i-a aparţinut lui David Beckham, vândut la licitaţie pentru 217.000 dolari.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Automobilul Porsche care i-a aparţinut lui David Beckham, vândut la licitaţie pentru 217.000 dolari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei