Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 ian 2011 - Anul XVI, nr. 14 (4612)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Radio Gâgă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-a existat persoană care urmăreşte cât de cât fenomenul sportiv să nu se fi închinat când a auzit câte goluri au reuşit handbaliştii noştri într-o singură repriză: 4! Un coleg, fost practicant de handbal, îmi spunea că n-a mai întâlnit aşa ceva în sute de meciuri de handbal, oricine ar fi jucat! Şi măcar dacă am fi jucat cu o superputere, cu deţinătoarea titlului mondial şi olimpic… N-avem cum s-o bănuim pe Algeria de aşa ceva. Dar dacă ar trebui să ne canalizăm frustrarea către cineva anume, să-i ocolim încă puţini pe băieţi, cât încă mai au şanse (voi reveni imediat asupra subiectului). Ei bine, după ce televiziunea naţională a făcut cumva scăpate drepturile de transmisie către foştii colegi ajunşi acum la Dolce, măcar ne rămânea consolarea că vom putea urmări meciurile la radioul naţional. După ce ascultătorii au stat cu inima în gât pe final, nevenindu-le să-şi creadă urechilor, dar sperând în cele din urmă ca victoria să nu ne scape, cum credeţi că i-a surprins România Actualităţi? Oricum, numai plăcut nu! Când mai era aproximativ un minut din meci, se întrerupe pur şi simplu transmisia!! Nu, nu din cauza unei defecţiuni, ci pentru că bătuse ora următoarei emisiuni, una de-aia cu vorbărie, nici nu mai contează care. Şi se ştie că atunci când e vorba despre punctualitate, profesionistul român e neamţ! Ceauşescu să fi fost, şi tot l-ar fi dus mintea să nu facă aşa ceva, pentru a nu-şi atrage înjurăturile celor mulţi. În fine, ca să vedem şi partea plină a paharului, chiar dacă e numai de-un deget, să spunem că Radio România Actualităţi ne-a scăpat de umilinţa primirii golului decisiv în ultima secundă a meciului. Recunoştinţă veşnică.

Revenind la şansele noastre de calificare de pe locul 3, culmea, ele mai pâlpâie. Nici nu mai spun că trebuie să trecem azi de Australia, e de la sine înţeles. Important e să batem Serbia cu măcar două goluri diferenţă, dar nici ăştia, nici algerienii nu trebuie să mişte în faţa corifeilor de pe primele două locuri. E mai probabil să vedem meciul la radio decât să se întâmple toate astea!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radio Gâgă.
 Vizualizări articol: 1494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Radio Gâgă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei