Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 ian 2011 - Anul XVI, nr. 10 (4608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Christian Bale îi interzice fiicei sale de 5 ani să fie un copil-vedetă

Actorul Christian Bale îi interzice fiicei sale în vârstă de 5 ani să-i calce pe urme şi să fie un copil-vedetă, susţinând că ar trebui să poată să facă şotii şi greşeli la vârsta copilăriei, departe de lumina reflectoarelor, informează contactmusic.com.

Actorul avea doar 13 ani când a fost distribuit de Steven Spielberg în "Imperiul soarelui/ Empire of the Sun" şi spune că ar fi vrut să se mai bucure de copilărie înainte să devină vedetă.

Astfel, Christian Bale îşi doreşte ca fiica sa, Emmeline, să aibă o copilărie normală înainte să încerce să devină celebră la Hollywood.

"Nu mi-a plăcut asta (să fie celebru ca adolescent, n.r.). Nu era de mine deloc. Unii oameni se descurcă, dar mie mi s-a părut un chin şi a fost jenant. (...) A fost plăcut să călătoresc, au fost plăcute şi experienţele prin care am trecut, dar, dacă cineva din familia mea - nepoatele sau fiica mea - ar dori să înceapă la o asemenea vârstă, le-aş acorda încredere şi le-aş sprijini în realizarea visurilor lor, dar le-aş spune: «Nu, în niciun caz, nu ca o profesie»", a spus Bale.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) - filmul cu cele mai mari încasări din 2008 -, şi "Terminator - Salvarea" (2009).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Christian Bale îi interzice fiicei sale de 5 ani să fie un copil-vedetă.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christian Bale îi interzice fiicei sale de 5 ani să fie un copil-vedetă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei