Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 oct 2010 - Anul XV, nr. 234 (4525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Producătorul muzical Tommy Mottola îşi publică memoriile în 2012

Producătorul muzical Tommy Mottola, fostul director executiv al casei Sony Music, a anunţat că îşi va publica memoriile la începutul anului 2012, informează nypost.com.

În acest volum autobiografic, intitulat "The Last Starmaker", Tommy Mottla va relata spectaculoasa lui ascensiune în industria muzicală, începând cu anii în care era un mediocru cântăreţ de rap în Bronx, cântând sub numele de artist T. D. Valentine, şi până la anii săi de glorie, când a condus casa Sony Music, descoperind de-a lungul a peste 15 ani numeroşi artişti de valoare care au devenit ulterior staruri internaţionale, precum Mariah Carey, Beyonce şi Shakira.

Volumul "The Last Starmaker", publicat de Grand Central Publishing, o divizie a Hachette Group USA, va fi disponibil la începutul anului 2012.

"A sosit timpul să spunem lumii povestea lui. Industria muzicală e virtual terminată. Însă «crema» va ajunge întotdeauna în partea de sus. Însă vremea creatorilor de staruri a apus. Copiii din zilele noastre vor să asculte un singur cântec, nu un album, şi nu ştiu cum se numeşte artistul care interpretează acel cântec", a declarat un prieten al lui Mottola, considerat un veritabil "mogul" al industriei muzicale americane.

Tommy Mottola a fost nu doar producătorul din spatele multor artişti de valoare, ci şi mentorul acestora, fiind considerat un formator de talente. Printre "protejaţii" săi faimoşi se numără John Mellencap, Diana Ross şi Taylor Dayne în anii '80, Mariah Carey - care i-a fost şi soţie - în anii '90, Jessica Simpson, Jennifer Lopez, Marc Anthony şi Ricky Martin la începutul anilor 2000.

În prezent, Tommy Mottola este proprietarul casei de discuri Casablanca Records, împreună cu Universal Music Group, şi este căsătorit cu artista mexicană Thalia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Producătorul muzical Tommy Mottola îşi publică memoriile în 2012.
 Vizualizări articol: 365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Producătorul muzical Tommy Mottola îşi publică memoriile în 20120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei