Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiica cea mare a Madonnei, Lourdes, joacă în cel mai nou film regizat de cântăreaţă

Madonna o va distribui pe fiica sa, Lourdes, în vârstă de 13 ani, în cel mai nou film pe care îl regizează, "W.E", informează ediţia online a publicaţiei Daily Mail.

Fiica Madonnei, care va fi prezentată pe generic sub numele de Lola Leon, a fost văzută pe platou purtând o uniformă şcolară, pentru debutul său în film. Nu se ştie exact ce rol joacă tânăra şi cât de important este acesta. Lourdes, cunoscută şi ca Lola, a fost pe platou alături de mama sa şi de fraţii Rocco şi David.

Miercuri, Madonna a filmat în Mayfair, în Marea Britanie.

"W.E.", al doilea film al Madonnei în calitate de regizor, spune povestea relaţiei dintre Edward al VIII-lea şi Wallis Simpson.

Producţia, care are un buget de 18 milioane de lire sterline, va fi filmată în Franţa şi Anglia şi include şi o poveste de dragoste care se petrece în 1998. Din distribuţie fac parte Abbie Cornish, Andrea Riseborough şi James D'Arcy.

Primul film al Madonnei, "Filth and Wisdom", care îl avea ca protagonist pe liderul trupei de gypsy punk Gogol Bordello, Eugene Hutz, a primit cronici negative. Din cauza acestor reacţii, Madonna pare că este mult mai aplecată asupra detaliilor, de data aceasta. O sursă de pe platouri a declarat că artista a petrecut trei ore ca să filmeze o scenă de zece secunde. Madonna, care a declarat că finanţează singură acest proiect, a făcut economii, aducând mobilă pentru film din apartamentul său din New York.

Lourdes a lansat deja propria linie vestimentară, "Material Girl", şi s-a îmbrăcat în stilul mamei sale când a apărut în videoclipul acesteia "Celebration".

La începutul anilor '90, Madonna l-a cunoscut pe antrenorul de fitness Carlos Leon, iar din această relaţie s-a născut Lourdes. Madonna mai are un fiu biologic, Rocco, cu regizorul Guy Ritchie, şi alţi doi copii adoptaţi din Malawi - David şi Mercy.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiica cea mare a Madonnei, Lourdes, joacă în cel mai nou film regizat de cântăreaţă.
 Vizualizări articol: 342 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiica cea mare a Madonnei, Lourdes, joacă în cel mai nou film regizat de cântăreaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei