Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2010 - Anul XV, nr. 179 (4470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfatul zilei: Cum să vă amelioraţi dispoziţia într-un minut

Rubrica "Sfatul zilei", redactată de specialiştii de la Harvard Business Review, propune câteva soluţii practice care pot să îi ajute pe angajaţi să-şi amelioreze, într-un singur minut, starea de dispoziţie la locul de muncă, informează Reuters.

Atunci când aveţi foarte multe sarcini de îndeplinit şi nu dispuneţi de suficient timp pentru a reuşi acest lucru, riscaţi să îi dezamăgiţi atât pe cei din jur, cât şi pe dumneavoastră, şi riscaţi să uitaţi de normele de conduită şi să vă înfuriaţi foarte repede, potrivit rubricii "Sfatul zilei", inspirată de volumul "A Ritual to Help You Keep Your Focus and Your Temper", scris de Peter Bregman.

Învăţând să vă administraţi mai bine timpul de care dispuneţi, învăţând să spuneţi "nu" şi rezistând tentaţiei de a realiza simultan mai multe sarcini o să puteţi depăşi cu bine momentele dificile.

În plus, la fiecare oră, acordaţi-vă un minut pentru a inspira adânc şi pentru a vă pune două întrebări: "Am fost o persoană aşa cum îmi doream să fiu?" şi "Am fost un şef bun şi un coleg bun?". Apoi, în următoarea oră, încercaţi să faceţi tot ce ţine de dumneavoastră pentru a deveni acel tip de persoană. Uneori, este nevoie doar de o mică întrerupere de acest gen, pentru a vă ajuta să vă recăpătaţi controlul.

Rubrica "Sfatul zilei" este concepută sub forma unui ghid ce oferă idei rapide şi soluţii practice pentru rezolvarea unor situaţii diverse, fiind redactată de specialiştii de la Harvard Business Review.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfatul zilei: Cum să vă amelioraţi dispoziţia într-un minut.
 Vizualizări articol: 352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sfatul zilei: Cum să vă amelioraţi dispoziţia într-un minut5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei