Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mai 2010 - Anul XV, nr. 121 (4412)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sonisphere Festival: Mastodon anulează concertul din România

Trupa Mastodon, care urma să cânte la Bucureşti în cadrul Sonisphere Festival pe 27 iunie, îşi anulează turneul european din această vară, inclusiv concertul din România, anunţă organizatorii festivalului din Capitală.

Organizatorii Sonisphere Festival anunţă că turneul european Mastodon, care includea şi concertul din România, a fost anulat, starea de sănătate a chitaristului Bill Kelleher nepermiţându-i să susţină concertele programate.

"Mastodon informează cu regret toţi fanii că turneul european din această vară care urma să debuteze în data de 5 iunie, în Germania, şi să se încheie în data de 3 iulie, în Finlanda, a fost anulat. Chitaristul Bill Kelleher a fost diagnosticat cu pancreatită şi a fost sfătuit de către medici să continue tratamentul.Echipa medicală a artistului este optimistă şi se aşteaptă la o recuperare completă în următoarele săptămâni, astfel încât trupa să poată participa la turneul BlackDiamondSkye alături de Alice In Chains şi Deftones, programat să înceapă în data de 16 septembrie, la Chicago", se arată în declaraţia trupei.

Cei de la Mastodon urmau să urce pe scena în cadrul Sonisphere Festival în data de 27 iunie.

Pe de altă parte, legendarii rockeri Heaven & Hell au anunţat, la începutul lunii mai, că nu mai concertează la Bucureşti, în festivalul Sonisphere. Ei au precizat că au anulat toate concertele din vară, din Marea Britanie şi Europa, din cauza stării de sănătate a solistului Ronnie James Dio. Ulterior, pe 16 mai, Ronnie James Dio s-a stins din viaţă, la vârsta de 67 de ani, din cauza unui cancer.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc în perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo, în Bucureşti, şi include concertele trupelor: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat şi Stone Sour.

Biletele se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas.Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sonisphere Festival: Mastodon anulează concertul din România.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonisphere Festival: Mastodon anulează concertul din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei