Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mai 2010 - Anul XV, nr. 100 (4391)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Jackson, implicat într-o relaţie homosexuală cu asistentul unui medic dermatolog

Jason Pfeiffer, un asistent medical, susţine că a început o relaţie "pasională şi sexuală" cu Michael Jackson, pe care l-a cunoscut în 2008, în biroul dermatologului Arnold Klein, şi care ar fi durat până la moartea cântăreţului american, informează femalefirst.co.uk.

Jason Pfeiffer şi "regele muzicii pop" ar fi descoperit multe puncte în comun, discutând mai întâi despre copilăriile lor nefericite.

"Stăteam acolo şi am început să plângem amândoi. La un moment dat, m-am ridicat, m-am aplecat spre el şi i-am spus că totul va fi în regulă. Ne-am îmbrăţişat. Acea îmbrăţişare este punctul de la care lucrurile au început să evolueze, însă abia peste câteva luni a devenit evident faptul că şi Michael avea sentimente faţă de mine", a declarat Jason Pfeiffer pentru emisiunea de televiziune "Extra" din Statele Unite ale Americii.

"Am presupus că era, probabil, bisexual. Ştiu că ne iubeam, ştiu că el îmi spunea tot timpul că mă iubeşte.Cred că era, probabil, sufletul meu pereche", a adăugat fostul asistent dermatolog.

Arnold Klein, dermatologul muzicianului american, a confirmat relaţia celor doi, declarând că l-a surprins la un moment dat pe Michael Jackson - care a negat întotdeauna că ar fi gay - fără tricou, alături de asistentul său: "Când vezi două persoane care se privesc, ştii că se petrece ceva. Eram fericit pentru ei".

Jason Pfeiffer, care susţine că se află în posesia unei înregistrări sub forma unui mesaj vocal pe care Michael Jackson i l-ar fi lăsat pe telefon, consideră că acesta ar fi dorit ca el să dezvăluie lumii presupusa lor relaţie.

Aceasta nu este pentru prima oară când se afirmă că Michael Jackson, decedat în iunie 2009, ar fi avut relaţii homosexuale.

Ian Halperin, biograful neoficial al "regelui muzicii pop", a declarat că a vorbit cu doi dintre foştii iubiţi ai lui Michael Jackson: "De-a lungul investigaţiilor mele, am discutat cu doi dintre foştii săi iubiţi. Unul este un chelner din Hollywood, iar celălalt un actor aspirant".

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Institutul de Medicină Legală din Los Angeles a stabilit că moartea lui Michael Jackson a fost provocată de o supradoză de propofol, un anestezic puternic, în combinaţie cu alte două sedative, administrate starului pentru a-l ajuta să adoarmă. Propofolul, comercializat în stare lichidă, trebuie administrat doar în spitale şi sub stricta supraveghere a medicilor anestezişti. Pacienţii necesită monitorizare permanentă, deoarece acest medicament produce o încetinire a respiraţiei, o scădere a ritmului cardiac şi coboară tensiunea arterială, această combinaţie de factori fiind, în anumite cazuri, fatală.

La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Jackson, implicat într-o relaţie homosexuală cu asistentul unui medic dermatolog.
 Vizualizări articol: 379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Michael Jackson, implicat într-o relaţie homosexuală cu asistentul unui medic dermatolog2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei