Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 apr 2010 - Anul XV, nr. 88 (4379)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Google a lansat Google Maps România

Google a lansat, ieri, Google Maps România, disponibil la adresa maps.google.ro, oferind utilizatorilor posibilitatea să acceseze hărţi online, să caute companii, să plaseze anunţuri gratuite şi să îşi creeze hărţi proprii, informează un comunicat.

Serviciul se adresează utilizatorilor locali şi companiilor. Hărţi detaliate ale României sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil. De asemenea, Google Maps sunt disponibile prin intermediul oricărui terminal cu acces la internet.

Noul serviciu Google Maps oferă posibilitatea utilizatorilor să acceseze hărţi online, să caute companii, să plaseze anunţuri gratuite prin intermediul Google Maps Local Business Centre, să îşi creeze hărţi proprii şi să caute diferite locaţii, chiar în deplasare.

 

Sursă practică de a obţine informaţii

Google Maps este o sursă practică pentru utilizatori de a obţine informaţii, dacă aceştia au nevoie să găsească o rută optimă (indicaţii de orientare) sau o listă de restaurante în imediata apropiere. Dacă utilizatorii sunt interesaţi să găsească mai multe informaţii despre localitatea pe care o caută (pentru o călătorie sau o locaţie nouă pentru întâlniri de afaceri), aceştia se pot folosi de informaţiile suplimentare oferite în mapplet-uri sub formă de fotografii Panoramio, feed-uri în timp real oferite de webcam-uri sau din articole Wikipedia.

"Suntem foarte bucuroşi că datorită lansării de astăzi a Maps România, hărţile noastre vor fi mai uşor de folosit de către utilizatorii români. Aş vrea în mod deosebit să evidenţiez posibilitatea oferită companiilor de a publica informaţii prin Local Business Center, aplicaţie ce permite, pe lângă postarea datelor de contact, şi postarea programului, imagini şi multe altele", a spus Jaroslav Bengl, manager de produs pentru hărţi de la Google Zurich.

"România poate deveni o destinaţie foarte populară pentru vacanţe, însă infrastructura corectă este o necesitate. Iar hărţile accesibile pe internet ce pot fi folosite de utilizatorii noştri din toată lumea pentru planurile lor de vacanţă, sunt parte a infrastructurii secolului 21", a adăugat el.

Aplicaţia Google Maps pentru telefonul mobil poate fi descărcată gratuit de la http://m.google.ro/maps/.

 

Numeroase facilităţi

Companiile pot publica în mod gratuit informaţii despre activitatea lor, adresa de contact, numere de telefon, fotografii şi au de asemenea posibilitatea de a publica anunţuri publicitare pe Google Maps, chiar dacă nu au propriul website. Utilizatorii au posibilitatea de a efectua căutări pentru companii cu domeniu de activitate similar într-o anumită zonă, atât de pe calculatorul personal, cât şi de pe telefonul mobil – iar apoi pot folosi respectivele link-uri direct dar şi datele de contact pentru serviciile respective.

În plus, cu Google Map Maker, orice utilizator poate localiza, desena, eticheta şi adăuga atribute hărţii locale, cum ar fi străzi, parcuri sau râuri, utilizatorii locali transformându-se în "cartografi", accesând www.google.com/mapmaker

Fondat în 1998 de către absolvenţii de Stanford Larry Page şi Sergey Brin, Google este o companie de top prezentă pe toate marile pieţele globale. Sistemul targetat de publicitate al Google furnizează tuturor companiilor, indiferent de dimensiune, rezultate măsurabile, intensificând în acelaşi timp experienţa trăită de utilizator. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Google a lansat Google Maps România.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Google a lansat Google Maps România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei