Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mar 2010 - Anul XV, nr. 56 (4347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţinutele argintii şi în culori pale - preferate de starurile care au participat la gala Oscar 2010

Deşi sunt considerate "fetele de aur" ale industriei cinematografice, argintiul a fost nuanţa preferată pentru rochii de multe dintre starurile prezente la cea de-a 82-a ediţie a Oscarurilor, printre acestea numărându-se Helen Mirren, Cameron Diaz şi Kate Winslet, informează dailymail.co.uk.

Kate Winslet, Cameron Diaz şi Helen Mirren sunt doar trei dintre actriţele care au ales să poarte rochii argintii la gala Oscarurilor, care a avut loc duminică seară, la Kodak Theatre din Los Angeles.

Însă Sandra Bullock, care a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, a purtat, în opinia jurnaliştilor britanici de la publicaţia Daily Mail, cea mai frumoasă toaletă dintre actriţele prezente la ceremonie - o creaţie a casei de modă Marchesa.

"Rochia arată fantastic, nu eu. Însă mă simt minunat de bine când o port", a declarat Sandra Bullock pentru publicaţia britanică.

Kate Winslet a fost extrem de elegantă în rochia ei argintie fără bretele, o creaţie Yves Saint Laurent, asortată cu diamante Tiffany, iar Helen Mirren a purtat o rochie argintie creată de Badgley Mischka şi bijuterii Chopard.

Zoe Saldana, actriţa din "Avatar", a purtat o creaţie Givenchy din cea mai recentă colecţie a acestei case de modă, o combinaţie de albastru cu o bustieră argintie.

Cameron Diaz, care a ajuns ultima la ceremonia organizată la Kodak Theatre din Los Angeles, a purtat o rochie argintie fără bretele din colecţia Privé a casei Armani.

Într-adevăr, mare parte din tendinţa care a impus culoarea argintie la această ediţie a galei Oscarurilor i se datorează lui Giorgio Armani, a cărui colecţie Privé părea să fie concepută special pentru o astfel de ocazie.

Jennifer Lopez şi Amanda Seyfried au fost alte două staruri care au urmat tendinţa lansată de Cameron Diaz, purtând toalete din aceeaşi colecţie, care au fost însă foarte asemănătoare.

Rochiile în culori pale au reprezentat o altă alegere a numeroase doamne prezente la gala Oscar, Demi Moore, Miley Cyrus, Diane Kruger şi Victoria Beckham purtând astfel de toalete.

Diane Kruger, actriţa din "Inglourious Basterds", prezentă la ceremonie alături de iubitul ei, Joshua Jackson, a purtat o creaţie a casei Chanel. Miley Cyrus a ales o rochie a designerului britanic Jenny Packham, cunoscută în special pentru rochiile de mireasă pe care le concepe, iar Demi Moore a ales o rochie din colecţia "Atelier" a casei Versace.

Actriţa britanică Carey Mulligan a purtat o rochie Prada, neagră fără bretele, decorată cu foarfece, linguri şi furculiţe în miniatură, dar şi o pereche de cercei Fred Leighton.

Sarah Jessica Parker s-a ridicat la înălţimea pretenţiilor vestimentare ale personajului care a făcut-o celebră - Carrie Bradshow, din "Totul despre sex" - purtând o spectaculoasă rochie galben pal cu flori argintii din colecţia Chanel Couture.

Mariah Carey a purtat o creaţie Valentino, de culoare albastră, cu un decolteu considerat de specialişti mult prea generos. Starurile din lungmetrajul "Precious: Based on the Novel «Push» by Sapphire", Gabourey Sidibe şi Mo'Nique, au optat pentru rochii albastre.

Vârsta nu le-a împiedicat nici pe Meryl Streep, nici pe Sigourney Weaver să se prezinte impecabil la această ediţie a galei premiilor Oscar. Meryl Streep a fost extrem de elegantă într-o rochie albă a designerului american Chris March, iar Sigourney Weaver a ales o rochie roşie clasică a casei Lanvin.

Melanie Griffith, prezentă la gală alături de soţul ei, actorul Antonio Banderas, a purtat o rochie neagră cu paiete creată de Chanel.

Optând pentru nuanţe mai închise de roşu, Penelope Cruz a purtat o spectaculoasă rochie Donna Karan, în timp ce Vera Farmiga, starul din "Up in the air", a ales un model creat de Marchesa. Totodată, Rachel McAdams a ales o rochie Elie Saab, iar Charlize Theron a purtat o rochie a casei Christian Dior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţinutele argintii şi în culori pale - preferate de starurile care au participat la gala Oscar 2010.
 Vizualizări articol: 352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ţinutele argintii şi în culori pale - preferate de starurile care au participat la gala Oscar 20105.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei