Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 feb 2010 - Anul XV, nr. 36 (4327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse a renunţat la cele 11 pisici ale sale

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a decis să renunţe la cele 11 pisici ale sale, deoarece felinele s-au înmulţit peste măsură, iar artista nu mai putea avea grijă de ele, informează femalefirst.co.uk.
Artista britanică, care a plecat în Jamaica, la începutul acestei săptămâni, pentru a finaliza înregistrările celui de-al treilea album al ei, i-a dat finei sale, Dionne Bromfield, două dintre pisici. Amy Winehouse a sunat apoi la un adăpost pentru animale, rugându-i pe angajaţii acestuia să vină la reşedinţa ei din Londra pentru a ridica celelalte nouă animale.
O sursă a declarat pentru tabloidul britanic The Sun: "Amy a fost foarte supărată din această cauză, pentru că le iubea foarte de mult. A trebuit însă să renunţe la ele. Pisicile se urcau pe toate obiectele din casă, s-au înmulţit peste măsură şi nu mai puteau fi controlate".
Presa britanică afirmă însă că Amy Winehouse nu va duce lispă de companie, ea dorind să se recăsătorească cu fostul ei soţ, producătorul muzical Blake Fielder-Civil, după ce se va întoarce din Jamaica.
"Îşi doreşte cu disperare ca el să fie alături de ea, iar el şi-ar dori o vacanţă frumoasă şi puţină distracţie. Prietenii au încercat să îi scoată această idee din cap, iar acum ea este mai concentrată asupra muncii ca niciodată", a adăugat aceeaşi sursă.
Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy, a fost lansat în urmă mai bine de trei ani. Însă, după lansarea acestuia, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool.
Producătorul muzical Blake Fielder-Civil, în vârstă de 31 de ani, a anunţat, în ianuarie anul trecut, că intenţionează să ceară divorţul, invocând un adulter comis de soţia lui.
Cei doi s-au căsătorit la Miami, în mai 2007, şi au avut o relaţie tumultuoasă, ce a culminat cu trimiterea după gratii a lui Blake Fielder-Civil, pentru o bună parte din anul 2008, pentru agresarea fizică a unui patron de bar şi obstrucţionarea justiţiei. Divorţul dintre Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil a fost pronunţat în iulie 2009.
Potrivit presei britanice, Amy Winehouse se va recăsători, luna aceasta, cu Blake Fielder-Civil, fostul ei soţ, pe insula St. Lucia din Caraibe, unde a petrecut o vacanţă prelungită în prima parte a anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse a renunţat la cele 11 pisici ale sale.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amy Winehouse a renunţat la cele 11 pisici ale sale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei