Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2009 - Anul XIV, nr. 300 (4286)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rockerii din trupa Def Leppard vor deveni eroii unui serial de desene animate

Rockerii din trupa Def Leppard vor deveni eroii unui serial de desene animate inspirat din cariera lor muzicală, informează Reuters.
Formaţia Def Leppard a semnat un contract cu compania Primary Wave, care va dezvolta variate strategii de marketing şi va concepe programe de rebranding pentru grupul britanic.
Printre noile propuneri se află şi realizarea unui serial animat de televiziune, a declarat Larry Mestel, directorul general al companiei Primary Wave. Acest proiect se află încă într-un stadiu incipient şi nu a fost încă prezentat posturilor de televiziune. Cei cinci membri ai grupului Def Leppard vor fi eroii principali ai acestui serial de ficţiune, care trec prin numeroase aventuri.
Compania Primary Wave va concepe şi câteva jocuri video "neobişnuite", potrivit declaraţiei lui Larry Mestel, dar şi câteva aplicaţii pentru telefoanele mobile.
În plus, compania va administra drepturile de publishing asupra muzicii trupei Def Leppard, anterior deţinute de Sony/ATV. Drepturile de autor vor rămâne în continuare în posesia diverşilor compozitori ai pieselor trupei britanice.
Def Leppard a susţinut un turneu în America de Nord în vara anului 2009 împreună cu trupele Poison şi Cheap Trick. Pentru moment, nu există planuri pentru un alt album sau un alt turneu, a anunţat purtătorul de cuvânt al trupei.
Trupa Def Leppard nu are în acest prezent un manager, după expirarea contractului cu Universal Music. Cel mai recent material discografic al grupului, intitulat "Songs from the Sparkle Lounge", a debutat pe poziţia a cincea în topul american, în mai 2008, acesta fiind cel mai bun debut din ultimii ani, după celebrul "Adrenalize", intrat direct pe prima poziţie în clasamentul din SUA, în 1992. În Marea Britanie, "Songs from the Sparkle Lounge" a debutat pe locul al 10-lea, cel mai bun debut în insulă, după "Slang", intrat pe locul al şaselea, în 1996.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rockerii din trupa Def Leppard vor deveni eroii unui serial de desene animate.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rockerii din trupa Def Leppard vor deveni eroii unui serial de desene animate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei