Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 sep 2009 - Anul XIV, nr. 207 (4193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soţia viitorului premier nipon spune că a fost răpită de extratereştri

Miyuki Hatoyama, soţia viitorului premier japonez, Yukio Hatoyama, susţine că a călătorit pe planeta Venus, că a fost răpită de extratereştri şi că l-a cunoscut pe Tom Cruise într-o viaţă anterioară, relatează cotidianul britanic The Independent, în ediţia electronică.
Afirmaţia că a fost răpită de extratereştri în timp ce dormea, în urmă cu 20 de ani, a făcut-o într-o carte intitulată Very Strange Things I\'ve Ecountered (Lucruri foarte stranii pe care le-am trăit), care a atras, în mod special atenţia publicului, în urma alegerilor de duminică.
"Când corpul meu era adormit, cred că sufletul meu a călătorit pe un OZN în formă de triunghi şi a ajuns pe Venus", afirmă ea în această carte, publicată anul trecut. "Era un loc foarte frumos şi foarte verde", continuă ea.
Când i-a povestit soţului ei de atunci aventurile sale, acesta i-a replicat că probabil a fost doar un vis. Dar Miyuki este convinsă că Yukio, actualul ei soţ, bărbatul a cărui principală sarcină este să scoată Japonia din cea mai adâncă recesiune pe care a cunoscut-o, ar fi reacţionat foarte diferit. "Actualul meu soţ are un fel diferit de a gândi. Ar spune, cu siguranţă, «O, este minunat»", a scris ea.
Încrederea cu care îşi afirmă personalitatea şi cu care ignoră aşteptările tradiţionale de la soţia unui politician, probabil că provine din anii de tinereţe, pe când era dansatoare în cadrul legendarei trupe de teatru Takarazuka, exclusiv feminină. Prima Doamnă a Japoniei, în vârstă de 62 de ani, este în prezent un adevărat guru în materie de lifestyle, o iubitoare a macrobioticii, o autoare de cărţi de bucătărie, o actriţă pensionară, care a divorţat anterior.
Miyuki Hatoyama susţine, de asemenea, că l-a cunoscut pe Tom Cruise într-o încarnare anterioară, când acesta era japonez. În prezent, ea doreşte să facă un film împreună cu el, la Hollywood. "Cred că va şti despre ce este vorba dacă i-aş spune, când ne vom întâlni, că nu l-am văzut de mult timp", a declarat ea într-un interviu recent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soţia viitorului premier nipon spune că a fost răpită de extratereştri.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soţia viitorului premier nipon spune că a fost răpită de extratereştri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei