Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2009 - Anul XIV, nr. 143 (4129)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prima căsătorie în condiţii de imponderabilitate, celebrată deasupra Golfului Mexic

Doi tineri s-au căsătorit sâmbătă, la altitudinea de 10.000 de metri, deasupra Golfului Mexic, la bordul unui avion special modificat pentru a reproduce condiţiile de imponderabilitate, informează Reuters.
Mireasa a purtat o rochie albă şi cercei de forma unor planete mici, mirele a purtat un frac clasic şi butoni în forma unor navete spaţiale, iar participanţii la petrecerea de după ceremonie au purtat costume albastre de paraşutişti.
Cuplul a schimbat jurămintele de rigoare şi verighetele, nu fără dificultate, la bordul unui avion Boeing 727 - 200, intitulat G-Force One - special modificat de compania Zero Gravity Corp (ZERO-G), care oferă clienţilor săi zboruri în condiţii de imponderabilitate.
"A fost mai ciudat decât aş fi bănuit... am fost la multe nunţi plictisitoare şi am vrut ca a mea să fie diferită", a mărturisit Erin Finnegan, care a fost nevoită să poarte pantaloni albi pe sub rochia de mireasă şi să îşi fixeze coafura cu ajutorul unor mici tije metalice.
Persoana care a oficiat această ceremonie a fost Richard Garriot, turist spaţial american, cofondator al companiei ZERO-G, care este, totodată, notar autorizat.
Mirele Noah Fulmor, care a trebuit să îşi întărească coada fracului cu o substanţă specială, pentru ca aceasta să nu zboare în toate direcţiile în timpul ceremoniei, a declarat că a avut câteva probleme de coordonare în timpul celui mai important sărut din viaţa lui: "Coordonarea pentru primul nostru sărut a lipsit. Simţeam unde mă duc, ştiam în ce direcţie trebuie să ajung, dar era greu să împac cele două direcţii".
"Noah a intrat cu faţa direct în nasul meu şi am crezut că voi sângera", a adăugat Erin Finnegan.
Cei doi tineri căsătoriţi au reuşit să nu scape verighetele în timpul jurămintelor, însă a existat şi un moment de confuzie, în momentul în care verigheta unuia dintre invitaţi a ieşit de pe degetul acestuia, plutind printre persoanele prezente la ceremonie, înainte de a fi recuperată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prima căsătorie în condiţii de imponderabilitate, celebrată deasupra Golfului Mexic.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prima căsătorie în condiţii de imponderabilitate, celebrată deasupra Golfului Mexic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei