Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mar 2009 - Anul XIV, nr. 55 (4041)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlnirile cu prietenele, un refugiu necesar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Momentele petrecute între prietene sunt preţioase, indiferent că e vorba de o pauză de bârfă, de sport sau de relaxare.
Nu este cazul să vă aducem aminte cât de important este să faceţi mişcare ori de câte ori aveţi ocazia. Doar că, aşa cum bine ştiţi, nu este întotdeauna uşor să găsiţi o motivaţie pentru o astfel de activitate. Tocmai de aceea, nimic nu se compară cu practicarea sportului împreună cu câteva prietene, pentru a vă motiva şi a vă susţine reciproc. Indiferent dacă sunteţi începătoare sau „veterane” într-ale activităţilor sportive, stabiliţi împreună cu amicele dumneavoastră o întâlnire săptămânală, în timpul căreia să vă relaxaţi şi să vă menţineţi silueta într-un cadru plăcut. Există din ce în ce mai multe săli de fitness dedicate doamnelor şi domnişoarelor, unde puteţi sta fără a fi deranjate de privirile indiscrete ale bărbaţilor. Tot ce aveţi de făcut este să vă îmbrăcaţi comod, să vă înarmaţi cu un prosop şi o sticlă de apă şi gata! Sunteţi pregătită să îmbinaţi utilul cu plăcutul şi să petreceţi o seară relaxantă.

Seară de răsfăţ între fete
Cu atâtea centre de înfrumuseţare şi saloane cosmetice dotate cu echipamente performante, ce ar putea fi mai plăcut decât să petreceţi aici o după-amiază cu prietenele dumneavoastră, măcar o dată pe lună? Puteţi include în „program” orice răsfăţ: tratamente cosmetice, masaje de relaxare, şedinţe de saună, îngrijire corporală, chiar şi tatuaje temporare. Toate acestea, într-o atmosferă propice relaxării, pentru a uita măcar pentru câteva ore de grijile cotidiene. O astfel de pauză vă ajută să eliminaţi toxinele din organism, să vă reîncărcaţi bateriile şi să scăpaţi de kilogramele în plus, câştigând, în schimb, bună dispoziţie. Avantajele sunt demne de luat în seamă: sănătate, stare de bine şi amintiri de neuitat alături de prietene.

O bârfă mică
Orele dedicate bârfei şi comentariilor sunt, în general, stabilite după-amiaza, după programul de lucru. O astfel de îndeletnicire este oarecum rezervată doamnelor şi domnişoarelor care vor să se relaxeze după o zi plină la serviciu.
De fapt, pauza de bârfă nu este decât o întâlnire obişnuită între fete, pe care bineînţeles că domnii nu o vor înţelege niciodată, şi care este „presărată” cu activităţi specifice femeilor: machiaj, manichiură, coafură, altfel spus, răsfăţ.
Printre sfaturile despre frumuseţe, destăinuiri şi discuţii serioase, bârfele completează tabloul unei seri perfecte petrecute cu prietenele. Într-o lume ideală, astfel de întâlniri între amice ar trebui organizate săptămânal, fiind ocazia perfectă de a povesti toate aventurile zilelor care au trecut şi de a vă pune la curent cu ultimele noutăţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnirile cu prietenele, un refugiu necesar.
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnirile cu prietenele, un refugiu necesar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei