Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 feb 2009 - Anul XIV, nr. 29 (4015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bărbaţii aleg chirurgia plastică pentru a reuşi în carieră

Tot mai mulţi bărbaţi optează pentru chirurgia estetică în scopul de a reuşi pe piaţa locurilor de muncă, devenită extrem de competitivă, potrivit unui studiu efectuat de Birkdale Clinic, una din instituţiile de gen cele mai cunoscute din Marea Britanie, relatează femalefirst.co.uk.

Birkdale Clinic, ale cărei principale două centre se află în Merseyside (Londra) şi South Yorkshire, a constatat o creştere cu 75% în ultimele şase luni a numărului bărbaţilor care au apelat la chirurgia estetică.

Prestigioasa clinică britanică consideră că acest aspect reprezintă un rezultat direct al actualei crize economice mondiale, care îi forţează pe oameni să se confrunte cu o concurenţă tot mai acerbă în cursa pentru un loc de muncă.

Medicul Marie Jenkins, de la clinica Crosby, a declarat că tot mai mulţi bărbaţi în vârstă concurează în prezent cu mai tinerii lor confraţi în privinţa lansării într-o carieră nouă şi doresc să arate cât mai "proaspeţi" şi mai "plini de energie".

"În ultimele luni am primit mulţi bărbaţi în clinica noastră şi mai mult de jumătate dintre ei erau interesaţi de operaţiile estetice faciale, de tratamentele cu botox şi de albirea dinţilor, care să-i facă să arate şi să se simtă mai bine, pentru a avea şanse mai mari pentru a obţine o promovare sau un nou loc de muncă", a explicat Jenkins.

"În aceste timpuri dificile, bărbaţii sunt dispuşi să meargă mult mai departe decât o simplă tunsoare sau cumpărarea unui costum nou", a declarat Jenkins.

Cea mai populară intervenţie chirurgicală este tehnica bazată pe injecţiile cu botox, iar 80% dintre pacienţii care apelează la ea o fac pentru a avea un aspect mai tânăr. Un procent de 10% au optat pentru albirea dinţilor, pentru a avea un zâmbet mai frumos şi mai plin de încredere, iar 10% dintre pacienţi au preferat liftingul facial.

"Tratamentul cu botox a fost foarte popular", a continuat Jenkins. "Tehnica produce un lifting imediat, fără să fie una prea invazivă, şi nu presupune intervenţii chirurgicale, putând fi efectuată într-un interval de timp foarte redus - în cele mai multe cazuri, mai puţin de o oră", a explicat aceasta.

Raportul recent publicat de Men's Health Forum confirmă faptul că datele publicate de Birkdale Clinic se înscriu în tendinţa actuală. Numărul bărbaţilor trecuţi de 50 de ani care au apelat la aceste procedee estetice a crescut cu peste 140% în ultimii cinci ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţii aleg chirurgia plastică pentru a reuşi în carieră.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbaţii aleg chirurgia plastică pentru a reuşi în carieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei