Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 ian 2009 - Anul XIV, nr. 10 (3996)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Numărul de internauţi chinezi a crescut cu 42% în 2008

Numărul de internauţi chinezi a crescut cu 42% în 2008, comparativ cu 2007, China fiind în continuare ţara cu cei mai mulţi internauţi, potrivit datelor China Internet Network Information Center (CNNIC), citate de Reuters.

Numărul de utilizatori ai internetului mobil a crescut în China, în 2008, cu 113%, ajungând la 117,6 milioane de utilizatori şi se estimează că în următorii ani internetul mobil va creşte şi mai mult.

Numărul gospodăriilor chineze care au acces la internet a crescut cu 22,6% în 2008, situându-se puţin peste media mondială, care este de 21,9%.

Pe de altă parte, numărul de persoane care citesc ştiri pe internet a crescut, de asemenea, ajungând la 2,34 de milioane de persoane. Astfel paginile web au devenit un segment foarte important pentru advertiseri. Portalurile online, precum Sina Corp şi Sohu.com, se bucură de o popularitate tot mai mare printre internauţi.

În pofida numărului mare de utilizatori ai internetului, guvernul de la Beijing a lansat, luna aceasta, o nouă serie de măsuri menite să blocheze accesul al site-uri care afişează conţinuturi pornografice sau care critică sistemul comunist.

Recent, Amnesty International, organizaţie care promovează drepturile omului, a anunţat, că site-ul său a fost din nou blocat în China, cerând ca platforma să fie repusă cât mai repede în funcţiune.

Potrivit reprezentanţilor Amnesty International, autorităţile chineze au anunţat recent noi proceduri de cenzură a internetului, care vizează, de asemenea, site-uri precum MSN sau Google. Ei au mai precizat că în perioada 8-11 ianuarie, în China, au fost închise 91 de site-uri locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul de internauţi chinezi a crescut cu 42% în 2008.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul de internauţi chinezi a crescut cu 42% în 20080.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei