Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 aug 2008 - Anul XIII, nr. 183 (3864)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor de televiziune

Charlie Sheen este cel mai bine plătit actor de televiziune din Statele Unite, primind un salariu de 825.000 de dolari pentru fiecare episod din sitcom-ul "Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate", produs de reţeaua de televiziune CBS, informează Reuters.

Pentru aproximativ 23 de episoade filmate, cât cuprinde fiecare sezon al serialului de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate", Sheen câştigă 20 de milioane de dolari pe an, potrivit publicaţiei TV Guide, care a realizat topul celor mai bine plătite vedete din industria televiziunii. De asemenea, pentru rolul din "Doi bărbaţi şi jumătate" Sheen a primit trei nominalizări la premiile Emmy.

O parte din suma de 825.000 de dolari încasată de Charlie Sheen pentru fiecare episod din "Doi bărbaţi şi jumătate" provine din drepturile de autor pe care actorul le deţine asupra serialului.

Pe locul doi în clasamentul celor mai bine plătite vedete de televiziune s-a poziţionat William Petersen, starul din "CSI: Crime Scene Investigation", care câştigă 600.000 de dolari pentru fiecare episod al serialului.

Protagonistul din "CSI: Crime Scene Investigation", serial produs tot de CBS, intenţionează să renunţe la rolul său, în pofida faptului că este cel mai bine plătit actor dintr-un serial difuzat în prime time.

"Faptul că atât Sheen, cât şi Petersen lucrează pentru CBS este o coincidenţă. Amândoi sunt foarte buni în domeniul în care lucrează şi era de aşteptat să fie în fruntea clasamentului", a declarat Craig Tomashoff, editor al TV Guide.

 

Topul actriţelor

Printre cele mai bine plătite actriţe din industria televiziunii, pe primul loc s-a clasat Mariska Hargitay, care câştigă 400.000 de dolari pentru fiecare episod din "Law & Order: Special Victims Unit", rolul său din acest serial fiind recompensat cu un premiu Emmy. În acest clasament mai apare şi Kyra Sedgwick, protagonista din serialul "The Closer", care câştigă 275.000 de dolari pentru fiecare episod.

În ceea ce priveşte show-urile TV difuzate pe parcursul zilei, Oprah Winfrey, care a fost desemnată, în 2008, cea mai influentă celebritate, potrivit topului realizat de revista Forbes, câştigă 385 de milioane de dolari pe an pentru emisiunea care îi poartă numele.

Simon Cowell, unul dintre judecătorii din cadrul concursului de tinere talente "American Idol", câştigă 50 de milioane de dolari pe an, în timp ce David Letterman, prezentator al unei emisiuni de noapte, difuzată de CBS, câştigă 32 de milioane de dolari pe an, potrivit TV Guide.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor de televiziune.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlie Sheen, cel mai bine plătit actor de televiziune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Merita trimis de
( 6 aug 2008, 21:54:19
..poate ca, intradevar, e un pic cam mult.. dar, eu cred ca isi merita fiecare banut..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei