Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 mai 2008 - Anul XIII, nr. 109 (3790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Schimbare de imagine pentru Chelsy Davy, înainte de a fi prezentată oficial reginei

Chelsy Davy renunţă la fustele scurte şi la combinaţiile de băuturi energizante şi alcool, traversând o schimbare de imagine înainte de a fi prezentată oficial reginei Elizabetha a II-a, la nunta nepotului acesteia, Peter Phillips, informează Daily Mail online.

Peter Phillips se căsătoreşte cu Autumn Kelly sâmbăta viitoare, ocazie cu care Chelsy Davy va fi prezentată oficial reginei. Astfel, o dată cu intrarea primei femei de origina canadiană în familia regală britanică, prietena prinţului Harry îşi va face intrarea în cercul familiei regale.

Tânăra în vârstă de 22 de ani este extrem de emoţionată de perspectiva de a o întâlni pe regină şi speră că această întâlnire va însemna începutul unei noi vieţi, în care ar putea fi prinţesă şi scăpa de reputaţia de petrecăreaţă.

 

Rebranding.

În condiţiile în care locuitorii Palatului Windsor se pregătesc să o considere pe Chelsy drept una dintre ei, aceasta a decis să adopte un stil vestimentar mai discret, beneficiind în acest sens de consiliere din partea lui Kate Middleton, logodnica prinţului William.

"Are loc un mini-rebranding în acest moment. Nu la fel de semnificativ ca în momentul în care Camilla s-a căsătorit cu Charles, însă Chelsy primeşte consiliere neoficială în legătură cu modul în care se poate integra în anturajul regal. Ea îşi foloseşte în continuare propriii angajaţi pentru a-şi selecta vestimentaţia pentru nuntă şi îşi cumpără singură haine", a declarat o sursă familiarizată cu situaţia. "Ea va continua să arate foarte bine, dar într-o manieră potrivită familiei regale", a adăugat sursa citată.

Chelsy vrea extrem de mult să primească aprobarea reginei şi se pregăteşte cu meticulozitate pentru întâlnirea cu aceasta.

 

Dorinţa de schimbare.

De altfel, dorinţa de schimbare s-a manifestat evident la nivelul imaginii exterioare a lui Chelsy, care a abandonat fustele scurte şi machiajul strident în favoarea jeanşilor de designer şi a jachetelor clasice, adoptând şi un machiaj neutru. "Cred că încearcă să adopte mai mult din stilul Kate Middleton. Întotdeauna a fost supărată pentru faptul că Kate este considerată echivalentul Dianei, în timp ce ea este văzută în mod similar cu Fergie", a declarat un apropiat al lui Chelsy.

În plus, Chelsy face eforturi şi pentru a-şi ţine viaţa particulară departe de ochii presei. "Contrar imaginii care i-a fost creată, Chelsy este manierată şi se comportă extrem de politicos", a declarat o sursă din cadrul familiei regale britanice.

 

Prietenă cu viitoarea cumnată.

În ceea ce priveşte cercul de cunoştinţe, Chelsy a renunţat la unii dintre membrii anturajului ei şi şi-a făcut noi prieteni mai rafinaţi. Dintre aceştia face parte şi Kate Middleton, pe care Chelsy o place foarte mult şi care reuşeşte să îi influenţeze comportamentul.

Chelsy a fost întotdeauna un personaj controversat, fiind fiica miliardarului din Zimbabwe Charles Davy. Ea s-a întâlnit cu Harry în timp ce acesta se afla la Cape Town în perioada în care îşi luase o pauză de studii. Ea a fost privită cu suspiciune de anturajul regal din cauza vestimentaţiei cu accent pe fuste scurte şi a preferinţei de a bea vodcă combinată cu Red Bull şi de a fuma Marlboro Lights.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbare de imagine pentru Chelsy Davy, înainte de a fi prezentată oficial reginei.
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Schimbare de imagine pentru Chelsy Davy, înainte de a fi prezentată oficial reginei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei