Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2008 - Anul XIII, nr. 108 (3789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Europenii preferă vacanţele în Elveţia

Elveţia este ţara preferată de europeni atunci când este vorba de petrecerea vacanţelor, pe locurile următoare aflându-se Spania, Austria, Franţa şi Germania, potrivit studiului Trusted Brands 2008.

Cele mai populare destinaţii de vacanţă pentru europeni sunt incluse în studiul Trusted Brands 2008, care a fost dat publicităţii la finele lunii aprilie.

Potrivit acestuia, Elveţia este preferată ca destinaţie de vacanţă de 72% dintre europeni, în topul preferinţelor urmând Spania, Austria şi Franţa - preferate de 68% dintre europeni, şi Germania - 67% dintre preferinţe.

Aceste opţiuni în ceea ce priveşte destinaţiile de vacanţă sunt determinate de încrederea pe care o au europenii în locuitorii anumitor ţări de pe continent. Astfel, cei mai de încredere sunt consideraţi elveţienii, apoi suedezii, germanii şi austriecii.

În ceea ce priveşte preparatele specifice fiecărui popor, europenii preferă bucătăria italiană, la loc de cinste în preferinţele gastronomice aflându-se pastele. Pe locul al doilea în topul gastronomic se află bucătăria franţuzească, în timp ce pe al treilea sunt preparatele spaniole. Preparatele culinare româneşti, ruseşti şi cehe sunt cel mai puţin cunoscute

European Trusted Brands este un studiu efectuat anual, începând din 2001, şi care analizează preferinţele şi obiceiurile consumatorilor europeni. Studiul a fost realizat pe baza a 23.651 de răspunsuri înregistrate în 16 ţări europene, inclusiv România. Scopul principal al studiului a fost să identifice mărcile în care europenii au cea mai mare încredere şi să le evalueze percepţia asupra unor mărci nominalizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Europenii preferă vacanţele în Elveţia.
 Vizualizări articol: 508 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Europenii preferă vacanţele în Elveţia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei