Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 apr 2008 - Anul XIII, nr. 82 (3763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Dansez pentru Tine”

Mihai Botezat şi Cristina Rus au părăsit concursul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru suceveanul Mihai Botezat şi partenera sa din concursul „Dansez pentru Tine”, Cristina Rus, competiţia a luat sfârşit. Cei doi au pierdut duelul la care au fost condamnaţi timp de trei săptămâni consecutive, iar vineri seara au părăsit concursul.

Mihai Botezat şi Cristina Rus au dansat pentru a îndeplini visul unui copil de 11 ani, Robert Migda, din comuna Molid, judeţul Suceava. Robert este orfan de la vârsta de trei ani, tatăl nedorind să-l recunoască la naştere, iar mama sa murind într-un accident stupid. Este un copil foarte talentat, interpretează muzică populară şi iubeşte dansul din tot sufletul. Şi-a dorit foarte mult să participe la “Dansez pentru tine” pentru că este un dansator înnăscut. Este crescut de bunici, care fac multe sacrificii pentru a-l întreţine. De anul acesta l-au înscris la Colegiul Naţional de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, fiind la clasa de muzică. Stă în gazdă şi cheltuielile sunt foarte mari, mult peste posibilităţile bunicilor. Acestora le este teamă că nu îl mai pot ţine mult timp la şcoală pe băiat, iar harul lui se va pierde. A participat la multe concursuri, obţinând premii în diplome.

 

Robert Migda s-a întâlnit cu idolul său, cântăreaţa de muzică populară Sofia Vicoveanca

Perechea Mihai Botezat şi Cristina Rus a primit un premiu de 1500 de euro din partea sponsorilor emisiunii „Dansez pentru tine”, bani care vor ajunge la micuţul Robert şi de care se va putea folosi pentru întreţinerea la şcoală.

Pe lângă banii primiţi, Robert Migda a mai avut parte de o surpriză. Robert visează să ajungă un cântăreţ apreciat de muzică populară, iar modelul lui în această carieră a fost dintotdeauna Sofia Vicoveanca. Echipa de la „Dansez pentru tine”, cu complicitatea lui Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii „Happy Hour”, l-au adus pe Robert faţă în faţă cu idolul lui, Sofia Vicoveanca. După ce l-a încurajat, Sofia Vicoveanca i-a dat micuţului şi un album al ei cu autograf.

Chiar dacă Mihai Botezat şi Cristina Rus nu vor mai dansa pentru a împlini visul lui Robert Migda, vineri, la ieşirea din concurs, prezentatoarea emisiunii, Iulia Vântur, le-a dat o veste bună celor trei şi le-a spus că ar putea avea şansa să fie aleşi cea mai populară echipă a sezonului.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Botezat şi Cristina Rus au părăsit concursul.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mihai Botezat şi Cristina Rus au părăsit concursul3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei