Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şi-a luat concediu din cauza farsei lui Jugaru

Emisiunea "Jugaru Shukaru", ce va fi difuzată pe 15 martie, le prezintă telespectatorilor Pro TV cea mai spectaculoasă reacţie a unui păcălit: echipa lui Gabi Jugaru reuşeşte să prindă în plasă un craiovean care, după ce a aflat că este victima unei farse, şi-a luat concediu ca să-şi revină.

Tânărul, administrator a două cămine de nefamilişti din Craiova, este "acuzat" că ascunde un evadat. Faţă în faţă cu poliţia, care căuta în blocurile administrate de el evadatul de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, victima devine din ce în ce mai speriată. În cele din urmă, conform planului pus în practică de Jugaru, evadatul este găsit în portbagajul unei maşini parcate în faţa căminului.

"Am avut parte de cea mai tare reacţie a unei victime din tot ce-am văzut eu vreodată. În viaţa mea nu am văzut un om atât de speriat şi panicat de ceea ce se întâmpla sub ochii lui... tot timpul ţinea câte un poliţist de mână sau încerca să sară în spatele lor în momentul în care evadatul se apropia de el. Iar toate astea s-au petrecut pe fondul unei reale vizite de la Garda Financiară, cu care victima era ameninţată", a povestit Gabi Jugaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a luat concediu din cauza farsei lui Jugaru.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi-a luat concediu din cauza farsei lui Jugaru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte