Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2008 - Anul XIII, nr. 47 (3728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Roşu, culoarea vedetă la premiile Oscar

Roşu a fost culoarea preferată a divelor, precum Helen Mirren, Heidi Klum şi Katherine Heigl, care au participat la cea de-a 80-a ediţie a premiilor Oscar, poate pentru a contracara sumbrul filmelor nominalizate şi vremea rece şi umedă de la Hollywood, informează Reuters.

Top modelul Heidi Klum a avut o apariţie dramatică la teatrul Kodak, unde s-a desfăşurat ceremonia, într-o rochie roşie semnată John Galliano, care, după părerea criticilor de modă, a fost cea mai potrivită cu acest eveniment. Treena Lombardo, editor de modă al publicaţiei W, a declarat: "Heidi Klum a fost cea mai frumoasă vedetă pe care am văzut-o". Rochia lui Klum a avut şi rolul de a atrage atenţia asupra maladiilor cardiace, foarte frecvente în rândul femeilor.

Alături de Klum, Helen Mirren, câştigătoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru rol principal, şi starul din filmul "Un pic însărcinată", Katherine Heigl, au fost considerate câştigătoare ale serii în ceea ce priveşte stilul. Anne Hathaway, vedeta filmului "Diavolul se îmbracă de la Prada", a purtat o rochie roşie Marchesa, descrisă de ea drept "diafană", Katherine Heigl, care a jucat în serialul de televiziune de succes "Anatomia lui Grey", a purtat o rochie roşie Escada, cu un umăr dezgolit, în timp ce Helen Mirren a atras toate privirile cu o rochie din satin roşu semnată Georges Chakra, cu mâneci din cristale Swarovski, accesorizată cu un steguleţ al Marii Britanii, pe care l-a fluturat în timpul interviurilor.

Roşul dramatic ales pentru multe dintre ţinutele vedetelor a evocat teme precum răzbunare, disperare şi dragoste blestemată, abordate în filmele nominalizate la Oscar: "Remuşcare", "Michael Clayton", "Va curge sânge", "Nu există ţară pentru bătrâni".

"Roşu a fost culoarea vedetă şi cred că a fost una foarte potrivită, având în vedere că oamenii au sărbătorit. Nu au mai avut de mult un sezon al premiilor", a declarat Ryan Patterson, producător al emisiunii de televiziune "Access Hollywood".

 

Aşa nu.

În schimb, Julie Christie, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă, unde franţuzoaica Marion Cotillard a fost declarată câştigătoare, a atras criticile specialiştilor din domeniu cu o rochie stacojie plină de volănaşe, accesorizată cu mănuşi roz şi pantofi decupaţi în faţă.

 

Alte culori remarcate.

Pe covorul roşu s-au mai făcut remarcate şi alte culori electrice, precum galbenul Roberto Cavalli purtat de Kelly Preston sau verdele smarald Alberta Ferretti ales de Saoirse Ronan, actriţa în vârstă de 13 ani nominalizată la premiul Oscar pentru rolul din "Remuşcare".

Nuanţe de cabernet au adoptat actriţele Jessica Alba şi Cate Blanchett, ambele însărcinate.

Şi culoarea părului actriţei Tilda Swinton a fost roşie, însă aceasta a optat pentru o rochie neagră, semnată Lanvin, fără o mânecă, o ţinută care a atras criticile specialiştilor. "Arăta de parcă purta un sac de gunoi", a spus Patterson.

În schimb, Marion Cotillard, care a câştigat premiul Oscar pentru interpretarea lui Edith Piaf, în "La Vie en Rose", a purtat o rochie alb-aurie creată de Jean Paul Gaultier, cu broderie în formă de solzi de peşte, care a făcut-o să semene cu o sirenă modernă.

Şi bărbaţii şi-au asumat nişte riscuri pe covorul roşu. Viggo Mortensen, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Eastern Promises", a purtat o redingotă în stilul secolului al 19-lea, asortată cu un trandafir roşu, în timp ce Wesley Snipes a ales un costum violet.

Adăugând un pic de bizarerie pe covorul roşu, echipa care a realizat filmul animat "Ratatouille", premiat cu Oscar, a purtat insigne în formă de şobolan cu pălărie de bucătar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Roşu, culoarea vedetă la premiile Oscar.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Roşu, culoarea vedetă la premiile Oscar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super tare trimis de
(27 feb 2008, 10:52:54
CRED CA NU AS FI PUTUT DORMI DACA NUA AS FI CITIT ARTICOLUL VOSTRU... CE MA INTERESEAZA PE MINE COSTUMATIA CELOR DE LA EDITIA OSCARULUI ? SUNTETI SI TONTI... POATE NU AVETI DESPRE CE SCRIE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu ficăţei, pipote şi inimi de pui 8 porţii - 60 minute 500g ficăţei de pui500g pipote şi inimi de pui2kg cartofi200g smântână1 leg. mărar7 căţei de usturoi100ml ulei± sare, piper Se fierb cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, 20 de... Citeşte