Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 nov 2007 - Anul XII, nr. 278 (3650)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cuplu

Indicii pentru o dragoste adevărată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Există de multe ori comportamente, priviri sau gesturi care spun mai mult decât o mie de cuvinte ce vă ajută să vă daţi seama dacă sentimentele partenerului pentru dumneavoastră sunt reale.
Privirea celui de lângă dumneavoastră spune multe despre ceea ce simte acesta. În mod evident, în privirea partenerului se citeşte de cele mai multe ori dorinţa, dar nu numai atât. Puteţi vedea în ochii lui admiraţie, un strop de complicitate, dar şi multă tandreţe. Mai mult decât atât, privirea iubitului vă poate spune dacă el este atent la felul în care se schimbă dispoziţia dumneavoastră, pentru că, dacă vă uitaţi cu atenţie, puteţi citi în ochii lui cuvinte pe care evită să le rostească: „Eşti singură? Pari îngrijorată... Vrei să vorbim despre asta?”. Pentru că vă iubeşte, privirea lui sclipeşte atunci când sunteţi împreună în public, puteţi citi în ochii lui că este mândru de dumneavoastră şi vă simţiţi frumoasă când vă priveşte.

Semne bune

Un bărbat care are sentimente puternice pentru dumneavoastră vă face loc în viaţa lui, fără a vă crea sentimentul că sunteţi în plus. Nu vă este teamă să îi propuneţi să petreceţi timp împreună sau propuneţi să mergeţi în vacanţă doar voi doi. Nu se crispează când vă vede sorbind din priviri un bebeluş sau un copil drăgălaş. Nu evită să vă prezinte prietenilor şi familiei sale. Cu alte cuvinte, un bărbat care vă iubeşte nu împiedică deloc evoluţia relaţiei dumneavoastră, ci vă lasă să intraţi încet-încet în viaţa lui. Alt semn că partenerul vă iubeşte este că vă aşteaptă răbdător, indiferent dacă este vorba de o situaţie obişnuită din viaţa de zi cu zi, sau dacă este o situaţie mai specială. De exemplu, vă aşteaptă până probaţi toate hainele pe care le-aţi ales dintr-un magazin, aşteaptă alături de dumneavoastră la coadă la cinematograf sau la casa din supermarket şi nu vă ceartă dacă întârziaţi la o întâlnire.

Comportamentul unui bărbat care vă iubeşte

Dacă de când sunteţi împreună totul pare simplu, uşor, evident şi clar, atunci cu siguranţă aţi făcut cea mai bună alegere. Dacă bărbatul de lângă dumneavoastră vă face să vă simţiţi mereu protejată şi dacă alături de el vă găsiţi liniştea, atunci puteţi fi sigură că acestea sunt semne care vă asigură că sunteţi cu cineva care vă iubeşte. În plus, dacă partenerul se bucură sincer pentru dumneavoastră, o astfel de atitudine „trădează” dragostea pe care v-o poartă. Reuşitele dumneavoastră pe plan profesional şi succesul pe orice plan îi fac şi lui plăcere în egală măsură. Este interesat de universul dumneavoastră, îi face plăcere să vă cunoască prietenii şi familia. Astfel se poartă un bărbat care vă iubeşte cu adevărat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Indicii pentru o dragoste adevărată.
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Indicii pentru o dragoste adevărată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Reţete de post Pifteluţe din soia Ai nevoie de: 200 g soia granule, 400 ml apă, 2 morcovi, 2 cepe, 4 căţei cu usturoi, 2 linguri cu oţet, 2 linguri cu făină, o legătură de pătrunjel, ulei, cimbru, sare, piper. Cum procedezi: Înmoaie soia în apa... Citeşte