Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2008 - Anul XIII, nr. 98 (3779)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preţurile la energia electrică vor creşte la 1 iulie

Preţurile la energie electrică pentru populaţie vor creşte la 1 iulie, fiind puţin probabil să rămână la nivelul actual, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementate în domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opriş.

El a adăugat că procentajul de creştere nu este cunoscut acum, noile tarife urmând să fie cunoscute doar după ce ANRE va finaliza o serie de calcule, în luna iulie.

Vicepreşedintele ANRE a reiterat, astfel, afirmaţiile de săptămâna trecută, când a declarat că preţurile ar putea să crească la 1 iulie. El a explicat atunci că o cauză a majorării este reprezentată de costurilor producătorilor de energie în privinţa emisiilor de CO2.

"La 1 iulie vom avea o ajustare mai profundă, iar costurile cu emisiile de CO2 ar putea fi un factor care să preseze preţurile", a spus Opriş.

Cea mai recentă majorare a tarifelor la energia electrică, cu circa 4%, a avut loc la 1 aprilie 2007. Tarifele la energia electrică furnizată consumatorilor captivi, categorie care include populaţia şi micii consumatori industriali, sunt evaluate de regulă de două ori pe an.

ANRE poate însă efectua astfel de evaluări de mai multe ori pe an, dacă producătorii de energie solicită creşteri ale preţurilor sau dacă intervin situaţii neprevăzute, cum ar fi seceta şi reducerea cantităţilor de energie de pe piaţă, oprirea unor producători, majorarea preţurilor combustibililor utilizaţi în producerea de energie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preţurile la energia electrică vor creşte la 1 iulie.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preţurile la energia electrică vor creşte la 1 iulie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tarife trimis de
(25 apr 2008, 12:30:07
au de gand baietii destepti sa-si mai umple buzunarele dupa sarbatori cu niscaiva banuti,nu le ajunge cat ne-au jupuit pana acum??.cum se explica ca au profituri anuale de milioane de euro??.UNITATILE PRODUCATOARE DE ENERGIE AU FOST CONSTRUITE DE ACEST POPOR ,ajuns in pragul disperarii,DE CE LE PERMITEM ACESTOR JIGODII SA NE UMILEASCA IN PROPRIA NOASTRA TARA??de ce??CE FAC NEVOLNICII NOSTRIi CONDUCATORi??. sunt parteneri cu baietii destepti ,nu???de aia le permite sa-si faca mendrele. acum doriti sa va votam iar
2.   TEPES trimis de
(25 apr 2008, 12:35:01
RUSINE SA LE FIE, RUSINE.....PANA CAND O SA -I MAI RABDAM??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei