Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 dec 2007 - Anul XII, nr. 315 (3680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Info Economic

Întâlnire Guvern-sindicate mediată de Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu va media între Guvern şi sindicate în cadrul unei întâlniri care va avea loc în 7 ianuarie 2008, la ora 11.00, la Palatul Cotroceni.

Un comunicat al Preşedinţiei precizează că întâlnirea a fost convenită şi cu primul-ministru.

"În timpul discuţiilor avute astăzi (n.r. - vineri), la Palatul Cotroceni, cu liderii centralelor sindicale, aceştia au ridicat o serie de obiecţii privind politica economică şi socială a guvernului, solicitând intervenţia preşedintelui României", se arată în comunicat.

Liderii celor patru mari confederaţii sindicale s-au întâlnit, ieri, cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-i cere să nu promulge Legea bugetului de stat pe 2008 în forma aprobată de Parlament şi să o retrimită Legislativului pentru a introduce amendamentele sindicatelor. Presa nu a avut acces la discuţii.

După întâlnire, preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a anunţat că Preşedinţia va media, în 3 ianuarie, o întâlnire Guvern-sindicate pe tema amendamentelor la Legea bugetului de stat pe 2008, în cadrul căreia vor fi discutate propunerile confederaţiilor.

 

Petrom scumpeşte carburanţii

Petrom va majora, sâmbătă, preţul carburanţilor comercializaţi în reţeaua proprie, cu şapte bani pe litru la benzine şi cu nouă lei pe litru în cazul motorinei, a anunţat compania.

"Măsura de modificare a preţurilor practicate de Petrom vine ca urmare a creşterii cotaţiilor internaţionale şi este adaptată condiţiilor de piaţă din România", a anunţat, vineri, compania, într-un comunicat.

Astfel, benzina Eco premium 95 va costa 3,62 lei/litru, iar preţul benzinei Premium fără plumb 95 va fi de 3,59 lei/litru.

Benzina Top Premium fără plumb 99+ va putea fi cumpărată cu 3,92 lei/litru, iar sortimentele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor avea preţuri de 3,69 lei/litru, respectiv 4,32 lei/litru.

Noul preţ de vânzare a motorinei OMV Premium Diesel / Alpine Diesel va fi de 4,04 lei/litru, iar cel al Top Euro Diesel 4 / Top Nordic Diesel de 3,68 lei/litru.

Totodată, motorina OMV Sprint Diesel va avea un preţ de 3,74 lei/litru, iar cel al sortimentului Euro Diesel 4 va creşte la 3,6 lei/litru.

Petrom deţine în România circa 500 de staţii, dintre care 100 sunt PetromV. Compania este deţinută de grupul austriac OMV.

 

Vlasov, noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, Mihail Vlasov, a fost ales, joi, la conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie a României, asigurată până în prezent, din poziţia de preşedinte interimar, de Dragoş Şeuleanu.

Vlasov a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi a atras 32 de voturi din cele 37 valide. În total au fost 39 de voturi, însă două dintre acestea au fost anulate.

Şeuleanu a intenţionat să participe la votul pentru alegerea preşedintelui Camerei, pe un mandat de patru ani, respectiv pentru perioada 2008-2012, însă nu a putut să facă acest lucru întrucât nu face parte din Colegiul de Conducere al organizaţiei, una dintre condiţiile impuse candidaţilor. Noua structură a Colegiului de Conducere a fost stabilită tot joi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Info Economic.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Info Economic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Escalop de porc 4 porţii - 40 minute 4 felii groase muşchi de porc100ml ulei (preferabil de măsline)200g măsline fără sâmburi1 lingură boia de ardei dulce200ml supă de carne2 căţei de usturoi1 foaie de dafin ± sare, piper Bateţi carnea cu... Citeşte