Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2007 - Anul XII, nr. 273 (3646)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pensii private

Cei care au semnat mai multe adeziuni vor fi invalidaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa Naţională de Pensii şi alte Asigurări Sociale (CNPAS) a demarat procedura de primă validare a actelor de aderare la fondurile de pensii administrate privat. Persoanele care au fost înregistrate iniţial ca “validat temporar” vor fi înscrise în Registrul participanţilor cu „validat”, dar numai dacă participanţii respectivi figurează într-un singur act de aderare.

În acelaşi timp, CNPAS invalidează persoanele care au semnat mai multe acte individuale de aderare. În cazul în care o persoană este înregistrată la unul sau mai mulţi administratori cu mai multe acte individuale de aderare, aceasta va fi înscrisă în tabelul electronic al dublurilor. Acest tabel va fi transmis apoi către administratorii fondurilor şi către Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

„Validare cu rezervă” se acordă pentru persoanele care au semnat un singur act individual de aderare, dar nu sunt înregistrate în sistemul de evidenţă a asiguraţilor şi pentru care CNPAS nu primeşte de la angajatori declaraţii privind evidenţa nominală a obligaţiilor de plată către bugetul asigurărilor sociale de stat. Validarea acestor persoane se va realiza la momentul primirii declaraţiilor nominale de la angajatori.

Decizia de validare la fondul de pensii administrat privat va fi comunicată obligatoriu participantului, de către administrator, în termen de 15 zile calendaristice de la data înregistrării în Registrul participanţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei care au semnat mai multe adeziuni vor fi invalidaţi.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei care au semnat mai multe adeziuni vor fi invalidaţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei