Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2007 - Anul XII, nr. 248 (3623)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căldura la sobă

Aproape 1.000 de suceveni vor primi subvenţii pentru lemne de foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Aproximativ 1.000 de locuitori ai municipiului Suceava, cu venituri reduse, vor primi bani pentru a-şi cumpăra lemne de foc pentru iarnă.

Această subvenţie este acordată familiilor cu venituri de maxim 500 de lei de persoană, care nu sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare şi nici nu au centrală termică pe gaz metan, dar care se încălzesc folosind lemnele de foc sau alţi combustibili.

Numărul celor care au depus cereri pentru această subvenţie a fost mai mic decât anul trecut, când, în total, au fost aproape 1.100 de beneficiari. O parte dintre cei care s-au interesat de obţinerea acestei subvenţii nu au mai depus nici o cerere pentru că, odată cu aceasta, trebuiau să facă şi dovada achitării taxei anuale de salubrizare.

Doi dintre sucevenii care au cerut bani pentru lemne de foc au încercat să păcălească statul, în paralel solicitând şi subvenţii la gaze naturale.

Tuturor familiilor care au solicitat subvenţii pentru încălzirea pe lemne li se vor transmite, zilele acestea, scrisori prin care li se va comunica valoarea subvenţiei de care vor beneficia.

Cuantumul subvenţiilor pentru încălzirea pe lemne a fost modificat recent, printr-o hotărâre de Guvern, astfel că beneficiarii acestora vor primi ceva mai mulţi bani decât anul trecut.

Astfel, pentru familiile cu venituri de până la 125 de lei lunar, se acordă o subvenţie de 50 de lei, iar pentru cele cu venituri cuprinse între 125 şi 170 de lei, subvenţia este de 45 de lei.

Pentru cei care câştigă lunar între 170 – 210 lei pe membru de familie, subvenţia este de 41 de lei, iar pentru cei cu venituri lunare de 210 – 250 de lei, subvenţia este de 36 de lei.

Familiile cu venituri cuprinse între 250 – 290 de lei, vor primi o subvenţie de 32 de lei, iar pentru cei ce câştigă lunar între 290 şi 345 lei, subvenţia pentru lemne de foc este de 28 de lei.

Pentru sucevenii care pe membru de familie câştigă sume cuprinse între 345 – 390 lei, subvenţia pentru căldura pe lemne este de 24 de lei, iar pentru cei cu venituri cuprinse între 390 şi 440 lei, subvenţia este de 19 lei.

Cea mai mică subvenţie, de 15 lei, este acordată familiilor a căror venituri de persoană sunt cuprinse între 440 şi 500 de lei.

Banii de încălzire pentru 5 luni  de iarnă vor putea fi ridicaţi de luna viitoare, de la casieriile Primăriei Suceava.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 1.000 de suceveni vor primi subvenţii pentru lemne de foc.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 1.000 de suceveni vor primi subvenţii pentru lemne de foc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Economic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei