Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2016 - Anul XXI, nr. 68 (6181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Festivalul judeţean de poezie „Nichita în luna lui Marte”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste numai o săptămână (28 martie) concurenţii care şi-au trimis poeziile la Festivalul judeţean de poezie „Nichita în luna lui Marte” şi care vor fi desemnaţi de juriu ca premianţi ai ediţiei din acest an vor fi anunţaţi pentru a participa la festivitatea de premiere, care va avea loc în Sala Oglinzilor, la Primăria Vatra Dornei, pe 31 martie.

La festivalul organizat de Primăria municipiului Vatra Dornei prin Casa de Cultură „Platon Pardău”, în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și Inspectoratul Județean Școlar Suceava, s-au putut înscrie elevi din clasele V-VIII şi IX-XII, din judeţul Suceava, care nu au debutat editorial şi nu au câştigat Marele Premiu la ediţiile anterioare ale festivalului.

Fiecare participant a avut dreptul să participe în concurs cu minimum cinci şi maximum zece poezii.
Juriul concursului alcătuit din poeţi, membri ai Uniunii Scriitorilor din România, va acorda pentru cele mai valoroase poezii următoarele premii: Marele Premiu „Nichita în luna lui Marte”, Premiul I, Premiul II, Premiul III - clasele V-VIII, Premiul I, Premiul II, Premiul III - clasele IX-XII, Premiul Asociaţiei Culturale Pro Basarabia şi Bucovina, filiala Arboroasa, Vatra Dornei.

La festivitatea de premiere, participanţii vor putea viziona expoziţia de grafică „Respirând cu Nichita”, realizată de graficianul Mihai Pânzaru PIM, iar seara, la ora 18.00, vor avea parte de un recital extraordinar de muzică folk şi poezie, susţinut pe scena Casei de Cultură „Platon Pardău” de Mihaela Popescu (marea voce a Cenaclului Flacăra), poeta Carmen Veronica Steiciuc, Grupul Perpetuum Folk - Camelia Lucescu şi Mihai Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul judeţean de poezie „Nichita în luna lui Marte”.
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul judeţean de poezie „Nichita în luna lui Marte”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec de post cu morcovi și fructe Este pufos și savuros, atât de bun încât nici nu veți crede că este un preparat de post.Avem nevoie de:O cană cu zahăr tos, o cană cu ulei, o cană cu morcov ras, o cană cu măr ras, o portocală, un pumn de stafide, o lingură rom sau... Citeşte