Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2016 - Anul XXI, nr. 68 (6181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

La Colegiul de Artă

Concursul de interpretare ”Tinere Talente”, ediţia a III-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

La finele săptămânii trecute, Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava a găzduit cea de-a III-a ediţie a Concursului de interpretare și creație ”Tinere Talente”,  competiţie ce se adresează elevilor care studiază pianul secundar (complementar) la şcolile vocaţionale sau în sistem privat.

Iniţiat în 2004 de prof. Valentin Ianoş, evenimentul a atras de la ediţie la ediţie tot mai mulţi competitori. Astfel, dacă la ediţia de debut 50 de elevi şi-au dat concursul la pian, la ediţia din acest an aproape 100 de participanţi, cu vârsta cuprinsă între 5 și 18 ani, au performat în cadrul a 109 numere de concurs (unii elevi concurând și la secțiunile duete și trio).

Juriul a fost prezidat de Johannes Onesciuc, șef de catedră pian la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, membri fiind profesorii de pian complementar și principal Ovidiu Gagiu, AntoanelaTîrnovan, Diana Cantoriu, Laura Pintileasa, Adriana Iftimiu.

 

Laureaţii concursului

Juraţii au acordat 20 de premii I, 22 de premii II, 22 de premii III, 34 de mențiuni şi 11 diplome de participare. În plus, au fost acordate cinci premii speciale, pentru concurenții care au acumulat 100 de puncte.

Marele premiu și trofeul concursului au fost adjudecate de Rareș Andrei Neculau, în vârstă de 8 ani, de la Școala Gimnazială Nr. 26  ”Ion Creangă” Galați, elevul fiind îndrumat de prof. Viorica State.

Premiul special ”Fly Music” (sponsor al concursului începând din 2014) și un voucer de cumpărături în valoare de 500 de lei au mers la elevul Sebastian Pînzari, de 11 ani, de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, elev pregătit de prof. Antoanela   Tîrnovan.

Premiul special ”Monitorul de Suceava” a fost obţinut de Emanuel Bogdan Oniga, în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava, profesor îndrumător Daniel Călin.

Premiul special ”Arond” a fost adjudecat de Cosmin Ştefanache, în vârstă de 10 ani, de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” Iași, profesor îndrumător Alina Ursu-Andronic. Premiul special oferit de Casa de Cultură a Studenților Suceava a fost oferit duetului format din elevii Ana Carina Niculaș și Alexandru Sebastian Erhan, ambii de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Raluca Ioana Tunza, de la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Iași, profesor îndrumător Ina Cristea, a câştigat Premiul special al juriului pentru cea mai bună interpretare.

Potrivit organizatorilor, „la categoria A – destinată elevilor de la școlile vocaționale - s-au prezentat 28 de elevi (26%), la categoria B – destinată elevilor și preșcolarilor care studiază pianul în regim particular - s-au prezentat 75 de elevi (69%), iar la categoria C - destinată duetelor (patru mâini), triourilor (şase mâini) – şase numere (5%, 13 elevi), deci se poate spune că cel mai mare interes pentru acest concurs vine din partea elevilor și preșcolarilor care studiază pianul în regim particular”.

În concurs au fost înscrişi elevi din Suceava, Iaşi, Botoșani, Galați şi Ploiești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul de interpretare ”Tinere Talente”, ediţia a III-a.
 Vizualizări articol: 2691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Concursul de interpretare ”Tinere Talente”, ediţia a III-a3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec de post cu morcovi și fructe Este pufos și savuros, atât de bun încât nici nu veți crede că este un preparat de post.Avem nevoie de:O cană cu zahăr tos, o cană cu ulei, o cană cu morcov ras, o cană cu măr ras, o portocală, un pumn de stafide, o lingură rom sau... Citeşte