Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2016 - Anul XXI, nr. 68 (6181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Puiule, da' Semeghin ce are?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru prima oară în acest campionat, am urmărit un meci întreg al Rapidului Suceava. Adică după ce am văzut live startul partidei, am fugit în casă. Nu de alta, dar acolo erau şi reluări, şi prim-planuri, şi detalii din tribune. Ceea ce am văzut m-a pus pe gânduri. Ar fi mai întâi impresia că echipa asta a noastră chiar joacă niţel fotbal. Nu permanent, adică legat timp de 90 de minute, dar are momente în care mingea curge frumos, se arată şi ocaziile de gol, şi nu contra Pojorâtei, ci chiar a Rapidului celuilalt, care pare promovat, cu condiţia să nu se spargă sticla cu apă de izvor! Apărarea şi-a făcut treaba foarte bine, avem şi portar, dar peste toţi (şi peste tot!) am văzut un mare fotbalist: Dorin Semeghin, a cărui evoluţie acum, când dă să împlinească 37 de ani (pe 29, adică săptămâna viitoare, aşa că la mulţi ani, Dorine!) este incomparabil mai bună decât acum vreo 20 de ani, când l-am cunoscut. Fără nici o reţinere spun acum şi aici că în toată ţara nu există jucător de bandă stânga mai bun, indiferent de eşalon şi de vârstă, şi cred că nici Raţ, singurul candidat la acest post în Naţională, nu se ridică la nivelul lui Dorin. Doar Dorinel Munteanu mai era comparabil cu el, acum câteva sute de ani! Dovada că aşa este au dat-o chiar bucureştenii, care după ce s-au lămurit cum stă treaba au dus toate acţiunile de atac fix pe partea cealaltă, cât mai departe de fenomenul Semeghin. Şi încă o comparaţie, ca să ne lămurim definitiv: dacă ar juca timp de şapte vieţi, alde Bănel Nicoliţă n-ar reuşi să dea măcar o singură centrare ca alea ale lui Dorin, care nu sunt nici bolte d-alea interminabile, nici şuturi în maţele adversarului, ci centrări ca lumea, ca la fotbaliştii adevăraţi. Zău că n-aş ezita nici o secundă în a-l convoca în lotul pentru Euro. Numai că, din nefericire (sau dimpotrivă, spre marele meu noroc!) nu sunt Puiu Iordănescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puiule, da' Semeghin ce are?.
 Vizualizări articol: 2379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 5 voturi
Puiule, da' Semeghin ce are?4.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec de post cu morcovi și fructe Este pufos și savuros, atât de bun încât nici nu veți crede că este un preparat de post.Avem nevoie de:O cană cu zahăr tos, o cană cu ulei, o cană cu morcov ras, o cană cu măr ras, o portocală, un pumn de stafide, o lingură rom sau... Citeşte