Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2015 - Anul XX, nr. 144 (5956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9746 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5756 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sărbătoarea oraşului

Muzică, grafică satirică şi literatură umoristică, la Zilele Humorului 2015

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zilele Humorului 2015 şi cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Caricatură şi Literatură Umoristică „Umor la... Gura Humorului”, care se vor desfăşura concomitent în intervalul 10-12 iulie, constituie un prilej de mare sărbătoare în localitatea situată la limita estică a Obcinilor Bucovinei, la confluenţa râurilor Humor cu Moldova.

Festivalul Internaţional de Muzica pentru Tineret „Euroritm”, ai cărui concurenţi vor urca pe Scena Mare în cele trei zile de concurs, precum şi trupele invitate să susţină concertele la sărbătoarea oraşului, vor oferi publicului momentele de divertisment mult aşteptate.

Concertele programate (Smiley - pe 10 iulie, Maxim şi Ruby – pe 11 iulie), dar şi Gala Laureaţilor Festivalului „Euroritm” şi Concertul de folclor simfonic internaţional „Orchestra Mundi Colour” (dirijor Daniel Jinga, soprană Ana Cebotari - 12 iulie) propun localnicilor şi turiştilor aflaţi în zonă o paletă bogată, pentru gusturi şi categorii de vârstă diverse.

Pe celălalt palier de divertisment, al caricaturii şi literaturii umoristice, care se circumscrie ediţiei din acest an a Festivalului „Umor la... Gura Humorului”, manifestare care va ridica din nou pentru câteva zile oraşul la rangul de capitală a umorului - şi asta nu doar datorită numelui localităţii (humor/umor), ci pentru că aici se organizează cel mai redutabil festival de gen din această parte a ţării, oferta de divertisment este mult mai consistentă.

Tema ediţiei din acest an, pentru ambele secţiuni ale festivalului (Caricatură şi Literatură umoristică) este „Jos masca!”, iar organizatorii (Primăria Gura Humorului, Primăria Mănăstirea Humorului, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina şi Centrul Cultural Gura Humorului) vor aduce, cu siguranţă, invitaţi de marcă în urbe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muzică, grafică satirică şi literatură umoristică, la Zilele Humorului 2015.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzică, grafică satirică şi literatură umoristică, la Zilele Humorului 20150.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață din plante de leac (rețetă de Sânziene) Nu sunt mulți cei care știu că primul „tratat de sulcețuri” a fost scris de Nostradamus. Nostradamus - profetul, Nostradamus - alchimistul, Nostradamus - expertul în poțiuni otrăvitoare ca și în leacuri pentru toate bolile.... Citeşte