Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 iul 2014 - Anul XIX, nr. 159 (5668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La nivel naţional

Doi arhitecţi din Filiala teritorială Nord-Est, în Consiliul Naţional al Ordinului Arhitecţilor din România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi arhitecţi din Filiala teritorială Nord-Est, filială care reuneşte arhitecţi din judeţele Suceava şi Botoşani, fac parte din noul Consiliu Naţional al Ordinului Arhitecţilor din România (OAR).

Este vorba de arhitecţii Ion Andriu (Suceava) şi Mircea Curteanu (Botoşani), care au fost aleşi în componenţa noului for de conducere la nivel naţional, la Conferinţa Naţională care s-a desfăşurat la sfârşitul lunii iunie a.c., la Bucureşti.

Conferinţa Naţională a OAR (organizaţia profesională a breslei arhitecţilor, care funcţionează potrivit Legii nr. 184/2001 şi care are menirea de a gestiona modul de desfăşurare a activităţii celor peste 8.000 de arhitecţi din România) a avut loc în urma desfăşurării conferinţelor teritoriale ale celor 22 de filiale regionale şi a avut ca principal obiectiv alegerea noilor organe de conducere la nivel naţional, pentru perioada 2014-2018.

În funcţia de preşedinte al OAR a fost reales pentru un nou mandat arh. Şerban Ţigănuş, cadru didactic la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Cluj-Napoca.

Arhitecţii Ion Andriu şi Mircea Curteanu, ambii din Filiala teritorială Nord-Est, au fost aleşi să facă parte din noul Consiliu Naţional, organul colectiv de conducere al OAR.

Se cuvine să subliniem faptul că, în cadrul analizelor şi dezbaterilor din cadrul conferinţei, printre realizările apreciabile ale OAR în mandatul anterior s-a remarcat conversia şi reamenajarea a două obiective cu valoare de patrimoniu, şi anume Casa Ion Mincu, din Bucureşti, şi Uzina de Apă, din Suceava - care a devenit Centru de Arhitectură, Cultură Urbană şi Peisaj şi sediul Filialei teritoriale Nord-Est (şef de proiect arh. Constantin Gorcea).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi arhitecţi din Filiala teritorială Nord-Est, în Consiliul Naţional al Ordinului Arhitecţilor din România.
 Vizualizări articol: 1283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi arhitecţi din Filiala teritorială Nord-Est, în Consiliul Naţional al Ordinului Arhitecţilor din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei