Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2008 - Anul XIII, nr. 59 (3740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concert pentru doamnele şi domnişoarele din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concert de zile mari la Rădăuţi în seara zilei de 8 Martie, organizat de Primărie, cu o dedicaţie precisă: „Pentru dumneavoastră, doamnelor şi domnişoarelor”.

Chiar dacă ploaia a dat bătăi de cap organizatorilor, pe seară aceasta a stat, iar doamnele, domnişoarele şi domnii au venit în număr mare, apreciat la câteva mii, în Piaţa centrală, chiar dacă au fost oferte multiple pentru a petrece o seară deosebită în oraş.

În anii trecuţi, în preajma zilei de 8 Martie, la Casa de Cultură se organiza Miss şi Mister Primavera. Cum lucrările de reabilitare ale sălii de spectacole de la Casa de Cultură s-au finalizat la sfârşitul lunii februarie, nu a fost posibilă organizarea preselecţiei pentru participarea la un asemenea concurs. De aceea, Primăria Rădăuţi a decis să ofere ceva deosebit doamnelor, un concert cu muzică diversă: etno, dance, rock.

Semnalul petrecerii a fost dat de trupa Evolution, de la Câmpulung Moldovenesc, cu piesa „Hai la concert”. După o jumătate de oră de rock, rădăuţenii au avut parte de un repertoriu etno, cu cei doi membri ai trupei „Datina”, Marius şi Andreea. Viceprimarul municipiului, Ilie Sarcinschi, a oferit un superb buchet de trandafiri Andreei la sfârşitul microrecitalului şi a adresat urări din partea sa şi a primarului Mihai Frunză tuturor doamnelor şi domnişoarelor, cărora Primăria Rădăuţi le-a dedicat acest eveniment.

Un recital deosebit a susţinut apoi trupa Axiome (fostă GHG), alături de piese mai vechi, binecunoscute publicului, fiind interpretate şi piese noi. „Împreună mereu” se intitulează piesa care va da titlul albumului pe care cei de la Axiome se pregătesc să-l lanseze şi care a fost dedicată în seara de 8 Martie rădăuţencelor.

Mult aşteptaţi în special de tinerele domnişoare, băieţii de la Animal X au oferit un show prin care au confirmat renumele de cea mai bună trupă dance din ţară, după 8 ani de carieră muzicală. Dacă de obicei nu revin pe scenă pentru bis, la insistenţele rădăuţenilor au făcut-o, apoi a urmat o jumătate de oră de autografe.

Evenimentul a fost posibil datorită sponsorului principal, SC Nord Gaz SRL Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert pentru doamnele şi domnişoarele din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Concert pentru doamnele şi domnişoarele din Rădăuţi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe cu pesmet 24 bucăţi - 60 minute 500ml lapte3 ouă1 lămâie6 linguri zahăr25g drojdie proaspătă3 linguri pesmet dulce300g prunefăinăun vârf de cuţit sareulei pentru prăjit Bateţi ouăle puţin şi turnaţi peste ele laptele... Citeşte