Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 dec 2017 - Anul XXII, nr. 288 (6704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sute de participanţi la "Revelionul Pensionarilor" 2018

Sute de membri au constatat că nu mai sunt locuri pentru participarea la eveniment

 

Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava organizează pentru membrii casei,  pe 06 şi 07 ianuarie 2018, “Revelionul Pensionarilor”, care va cuprinde: scurtă informare despre realizările anului 2017, salutul prefectului, al autorităţilor publice alese locale şi judeţene, precum şi al senatorilor şi deputaţilor care doresc să participe, indiferent de culoarea politică. Urmează o masă festivă, momente culturale distractive, recreative, tombolă şi socializare. Deschiderea festivităţilor va avea loc la ora 13.20,  în data de 06.01.2018. Informaţii suplimentare  pentru cei care doresc să transmită salutul lor se pot obţine de la preşedinte C.A.R. Pensionari Suceava, Cezar Telescu.

Este pentru al 12-lea an de când organizăm un asemenea eveniment, la care participă peste 850 membri, un record.  Intenţia era de organizare pentru un nr. de 1.500 de membri participanţi, dar Primăria Suceava a renunţat la acel contract de parteneriat care urma să fie încheiat cu C.A.R. Pensionari Suceava în ultimul moment.

Ne-am trezit astfel cu o avalanşă de înscrieri a de sute de membri care nu au mai putut prinde un loc la acest eveniment şi cărora ne cerem scuze. Nu este pentru prima dată când solicitările asocaţiei de pensionari către Primăria Suceava, prin acei aleşi, au rămas fără răspuns. La fel s-au solicitat şi la Consiliul Judeţean parteneriate, ca prin Centrul Cultural Bucovina să se prezinte în cadrul manifestărilor un scurt program artistic, de maxim 20 minute.

Nu înţelegem de ce de fiecare dată am fost refuzaţi de cei menţionaţi,  ţinând cont că la Primăria Suceava şi Consiliul Judeţean există Direcţi de asistenţă socială cu salariaţi plătiţi de la buget, având în regulamentul de organizare şi funcţionare atribuţii de colaborare cu asociaţiile de pensionari, programe de incluziune socială, de socializare şi recreere. Cu mai multe ocazii au fost transmise şi exemple din ţară de la alte oraşe şi Consilii Judeţene despre felul cum colaborează cu aceste asociaţi de pensionari, cum participă la organizarea de evenimente specifice.

Mulţumim sponsorilor care ne-au ajutat la organizarea acestei manifestări, respectiv S.C. BETTY ICE SRL SUCEAVA şi  omului de afaceri Ion Laslovici, de la HOTEL BALADA SUCEAVA.

CEZAR TELESCU

preşedintele CAR Pensionari Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de participanţi la "Revelionul Pensionarilor" 2018.
 Vizualizări articol: 1599 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de participanţi la "Revelionul Pensionarilor" 20180.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei