Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 203 (5410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Potlogării liberale cu scriitorul Dan Lungu şi gagici blonde

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Auziţi un zgomot naşpa, ca şi cum ceva ar crăpa? E pielea care crapă pe liberali. Oricât de mare ar fi numărul celor care intră la puşcărie din rândurile lor, tot nu se astâmpără. Ăştia sunt incurabili.

O să vă dau un exemplu la scară locală, fiindcă pe ultimul de la scară naţională – cel cu gonflabila pusă ministru – îl ştiţi cu toţii.

Dan Lungu e un scriitor român cunoscut. Născut în Botoşani, consacrat în Europa. Umflat bine de anumite cercuri, inclusiv de o biserică minoritară finanţată din USA, de care el aparţine. Dar e un brand, aproape. Dacă Mungiu este brand, nu văd de ce n-ar fi şi el.

Pe acest Lungu l-a pus liderul liberal adomniţei – fost ministru al învăţâmântului, actual conducător al unui judeţ moldovean - şef la o instituţie culturală. Buuun! Nimeni n-a avut nimic de comentat, fiindcă Lungu îşi merită postul. Sunt alţii mult mai proşti ca el în funcţii mult mai mari.

În paralel însă, profitând de tăcerea care se lăsase, adomniţei a strecurat-o şefă la o întreprindere cu leafă babană pe-o gagicuţă liberală. Oana ţară-lungă o cheamă. Frumos nume. A pus-o directoare, la necoapta vârstă de 27 de ani.

Dacă ne uităm la poza ei – buzişoare, ţâţişoare & bucuşoare – ne cam dăm seama şi care este aria ei de competenţă. Fiindcă ce dexteritate profesională poate avea o gagică de 27 de ani, abia ieşită de pe băncile discotecilor şi studiourilor de videochat? Dacă ţinem cont că în ţarcul penelist scurmă pământul cu copita inşi plesnind de testosteron – în frunte cu părosul vosganian, dar cu antonescu retras la carafa cu vin din cauza balonării – ne întrebăm ce filme porno se toarnă pe platourile peneliste.

Fătuca n-are în fond nicio vină. Ea pretinde că e doctorandă, adică mai are puţin şi-i vine doctoratul. Dar doctoranzi suntem cu toţi, unii chiar doctori. Chiar şi adomniţei cu faţa lui de harbujăl e doctor, că doar nu e cu mult mai tâmpit ca ponta.

Dai cuiva nişte lovele şi ăla îţi face o teză a-ntâia. Plagiată sau mai puţin plagiată.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Potlogării liberale cu scriitorul Dan Lungu şi gagici blonde.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Potlogării liberale cu scriitorul Dan Lungu şi gagici blonde5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei