Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 55 (5262)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Balerini în roluri de mafioţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

La nici două luni de la săvârşire, iată că s-a dezlegat şi misterul din lumea baletului rus. Mâna criminală a fost descoperită, autorul atacului cu acid sulfuric aruncat în faţa directorului artistic de la „Balşoi Teatr” fiind tot un angajat al instituţiei, artist marcant şi el. Pe numele său Pavel Dmitrichenko, vedetă ţopăitoare, cunoscut pentru rolul interpretat în “Lacul lebedelor”. El a semnat regia atacului mutilator, secondat de doi complici calificaţi. Haraşo, maestre, ocen haraşo! Trimiteţi bezele publicului, care vă aplaudă şi ovaţionează în picioare!

Curios e că nu ţopăitorul avea ceva de împărţit cu directorul artistic pe care l-a desfigurat, ci gagica sa, care e şi ea ţopăitoare celebră în aceeaşi întreprindere sovietică, pardon, ex-sovietică. Miliţia rusă – pardon, poliţia rusă! - a reuşit să aresteze tridentul criminal, iar eu sper să urmeze la rând şi duduia belerină, purtătoare de fustiţă din aia caraghioasă, cum poartă toate balerinele pe scenă.

Rămâne, ca un reziduu depus pe fundul unei eprubete în care au avut loc ciudate reacţii chimice, întrebarea tristă:

- Cum aia a mă-sii poţi să faci piruete în “Lacul lebedelor” şi apoi să te răzbuni mutilându-ţi adversarii? Cum, bre ţopăitor fără inimă, cum?

Aşa ceva numai mintea mafiei sovietice poate s-o priceapă. Ce rost mai are arta, dacă nici măcar pe artişti nu-i face mai buni, mai umani?Cum spuneam şi acum două luni, de la o instituţie ca asta - unde gagici în fustiţe caraghioase şi tipi cu nădragi mulaţi pe sulă şi ouă ţopăie pe muzică înaltă de Petrică Ceaikovski – ai parcă alte aşteptări. Degeaba, foarte degeaba.

Pe mine altceva mă dezgustă. Oricui îi mai sare ţandăra pe moment, dar apoi se calmează, ajutat poate şi de o pastilă de extraveral, dacă altfel nu se poate. Dar să pui tu la cale o regie de asta cu doi complici şi o halbă de acid sulfuric aruncat în faţă e o sălbăticie cum numai în Rusia şi Asia se mai poate întâlni.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balerini în roluri de mafioţi.
 Vizualizări articol: 1442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Balerini în roluri de mafioţi2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei