Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 oct 2012 - Anul XVII, nr. 237 (5142)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


O soluţie pentru a face sex în zilele de post, fără a-ţi pierde locul din Rai

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

M-a buşit râsul deunăzi, pe când mă aflam la cumpărături într-un supermarket. Admiram pe raft, într-o perfectă aliniere, o paradă în cinstea legumei numite soia, aliment vegetal sută la sută, fără o unghie de colesterol în el. Erau de toate, cocoţate acolo pe raft: crenvurşti de soia, cârnaţi de soia, salam, parizer ori pateu de soia la conservă, toate obţinute probabil după sacrificarea unor porci, viţei, oi şi găini de soia. Doar şorici de soia nu am văzut, dar cred că e doar o chestiune de timp până o să apară varianta acestei delicatese de soia.

Toată gama asta generoasă este destinată credincioşilor creştini, în zilele de post, când, se ştie, nu au voie să bage vreun aliment de carne în gură. Aşa cere abstinenţa în numele Domnului, iar economia de piaţă n-a stat de pomană, venind cu o mare varietate de înlocuitori ai produselor de carne. Pentru credincioşi, soia este carne falsă.

În paranteză fie zis, o să fie aşa o aglomeraţie în Rai, că o să stăm şi noi pe rafturi. Pe când în Iad o să fluiere vântul, iar Scaraoţchi, de plictiseală, o să dezlege integrame, fiind înfrânt, neaşteptat şi definitiv, cu un paloş de soia.

Leguma numită soia ar trebui să vină şi în sprijinul doamnelor şi domnişoarelor, care suferă că în perioadele de post nu pot să se dedice sexului oral, din cauză că nu au voie să introducă în gură carne, indiferent sub ce formă s-ar prezenta aceasta. Dacă printr-o mică minune cerească, bărbaţii s-ar trezi în zilele respective cu nişte organe sexuale de soia, problema ar fi rezolvată şi frustrarea alungată.

Doamne, iartă-mă, pentru cuvintele mele nesăbuite ! De fapt, ce vreau să zic? Că e prea mult circ în numele credinţei, vizibil şi în zilele astea, când se varsă la Iaşi conductele cu credincioşi la Hramul Sfintei Paraschiva. Prea mult balamuc, frate ! Credinţa e ceva intim, nu o mare de creştini, defilând ca de 1 Mai, cu crucile de soia în frunte.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O soluţie pentru a face sex în zilele de post, fără a-ţi pierde locul din Rai.
 Vizualizări articol: 2640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
O soluţie pentru a face sex în zilele de post, fără a-ţi pierde locul din Rai4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))))) trimis de
(10 oct 2012, 20:51:38
.....sa-mi bag soia daca nu sunteti nebuni...:))))))))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei