Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 aug 2012 - Anul XVII, nr. 201 (5106)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


O idee pentru combatantele din regimentul d-nei Udrea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O zic cu maximă seriozitate. Din vreme în vreme, la începutul sau pe parcursul mandatului lor, femeile din viaţa politică românească ar trebui să-şi facă operaţie de îngustare de sex. E o intervenţie chirurgicală care ar trebui să devină pentru ele la fel de banală ca operaţia de refacere a meniscului la genunchii fotbaliştilor, de exemplu.

Nu-i necesar să înşiruim motivele pentru care acest artificiu chirurgical se impune la colegele din linia Elenei Udrea. Dacă există înfrumuseţări femeieşti la vedere – lifting, implant de ţâţe umplute cu lichid de frână – nu văd de ce nu s-ar impune şi înfrumuseţări în partea invizibilă, cea de jos, atât de importantă, chiar cea mai importantă în cariera unei dame de companie politică.

Nu-i aşa că aţi remarcat, în ultima vreme, existenţa unei tensiuni insuportabile în viaţa noastră politică ? O tensiune care a făcut imposibil dialogul intelectual, civilizat, lăsând larg teren de manifestare grosolăniei ? V-aţi întrebat cum a ajuns un vânător politic de talia lui Adrian Năstase la puşcărie ? Eu cred că tensiunea de acolo de unde vorbeam vine, de unde altundeva.

Să luăm un exemplu la nimereală. Când tatăl Ebei e într-o companie muierească şi închide stresat uşa biroului pe dinăuntru, nu trebuie să găsească un partener de dialog intim corespunzător ? Poate el dialoga cu o colegă de cearşaf politic care – scuzaţi vorba uşor neruşinată – ascunde, în centrul ei de greutate, o cogeamite găleata ?

Mai e şi alt risc, care poate fi născătorul tensiunii actuale la vârf. Dacă operaţia respectivă de strâmtare de sex nu are loc, oameni esenţiali pentru ţară pot rătăci sau chiar pot pierde obiecte foarte importante. Ba câte o plombă dentară de aur, ba câte un ceas „Cartier” sau „Longiness” bătut în diamante, ba lentilele de contact, ba certificatul de căsătorie. Nenorocirea merge până acolo încât se poate pierde chiar sigiliul partidului, ceea ce ar fi de-a dreptul o tragedie.

Cine zicea că viaţa politică la vârf este scutită de griji era un inconştient.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O idee pentru combatantele din regimentul d-nei Udrea.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O idee pentru combatantele din regimentul d-nei Udrea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei