Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 163 (5370)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW dezvăluie conceptul Active Tourer Outdoor

BMW a lansat în cadrul expoziţiei dedicate activităţilor de vară în aer liber de la Friedrichshafen un nou concept. Se numește Active Tourer Outdoor și ne dezvăluie maniera în care un automobil compact poate combina confortul şi utilizarea spaţiului cu pasiunea pentru sport şi timp liber. Modelul este echipat cu un tren de rulare hibrid plug-in şi oferă şi o avanpremieră a unor noi modele pe care BMW le pregătește pentru clasa compactă.

Conceptul BMW eDrive - preluat de la BMW i8 urmează să fie folosit în toate sistemele de propulsie electrică şi hibrid ale mărcii.

Combinaţia dintre motorul cu ardere internă şi electromotor furnizează performanţe sportive, dar şi un consum mediu de combustibil de aproximativ 2,5 l/100 km şi emisii CO2 mai mici de 60 g/km.

Proporţiile lui Concept Active Tourer Outdoor oferă o imagine sportivă indiferent de unghiul din care este privit. Cu o lungime exterioară de 4.350 de milimetri, o lăţime de 1.833 milimetri şi o înălţime de 1.576 milimetri, hibridul plug-in împleteşte dimensiunile compacte cu designul sportiv şi atractiv şi estetica.

Interiorul creează un sentiment complet nou de spaţiu. Consola centrală dă impresia că pluteşte între scaunele faţă şi curge lin către panoul de instrumente. Acest aranjament furnizează conducătorului şi pasagerului din faţă cel mai mare spaţiu posibil pentru picioare. Scaunele ridicate cu poziţia lor de tip semi-command, ușor înălțată, oferă o vizibilitate remarcabilă de jur-împrejur, un element important de ergonomie.

Un exemplu al modului inteligent în care Active Tourer Outdoor utilizează spaţiul este sistemul de transport pentru două biciclete, prezentat în premieră la Friedrichshafen. Spre deosebire de soluţiile convenţionale, acest suport nu este montat la exterior, ci este integrat în interior pentru a economisi spaţiu.

Funcţionalitatea extinsă este susţinută de nivelul de încărcare al portbagajului ce se obţine prin rabatarea scaunelor din spate.

Active Tourer Outdoor este conceput ca hibrid plug-in (PHEV = Plug-in Hybrid Electric Vehicle), care combină avantajele unui electromotor cu cele ale motorului convenţional cu ardere internă pentru un efect maxim. Motorul foarte sofisticat - de 1,5 litri, pe benzină, cu tehnologie TwinPower Turbo - din noua gamă de propulsoare EfficientDynamics funcţionează într-un tandem perfect cu electromotorul sincron.

Cu o putere totală de peste 190 CP, motorul cu ardere internă şi cel electric sunt combinate pentru ca Active Tourer Outdoor să beneficieze de performanţe sportive incontestabile, în timp ce consumul de combustibil şi emisiile sunt menţinute la un nivel foarte scăzut. Modelul sprintează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de opt secunde, iar viteza maximă este de aproximativ 200 km/h.

În ciuda acestor valori impresionante, consumul mediu de combustibil este mai mic de 2,5 l/100 km, iar emisiile CO2 sunt sub 60 g/km.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW dezvăluie conceptul Active Tourer Outdoor.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW dezvăluie conceptul Active Tourer Outdoor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei