Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 38 (5245)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mitsubishi prezintă două noi concepte la Geneva: GR-HEV și CA-MiEV

 

Mitsubishi a pregătit două premiere pentru salonul de la Geneva. Alături de noul Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle (PHEV) şi arhitectura sa inovativă „Dual Design”, la evenimentul din 4 martie 2013 vor mai fi prezentate două concepte eco: GR-HEV – ce prefigurează un pick-up hibrid și CA-MieV ce anunță un posibil viitor model electric de oraș.

 

Conceptul GR-HEV

Atunci când vehiculele electrice vor avea un impact semnificativ asupra mediului, acestea ar trebuie să atragă o paletă largă de clienți, printr-o varietate de vehicule electrice: de la maşini mici de oraş până la SUV-urile de talie mare, fiecare având o tehnologie dedicată (EV, HEV sau PHEV).

În acest sens, noul Outlander PHEV a demonstrat deja că sistemul de propulsie electrică şi segmentul crossoverelor din segmentul D sunt perfect compatibile. Următorul pas pe care Mitsubishi și-l propune în vederea extinderii categoriei, este adaptarea sistemului electric la cererile unui vehicul mai mare, mai puternic, mai sportiv, ce poate fi utilizat atât în mediul profesional, cat şi în timpul liber. Un asemenea vehicul a fost avut în vedere când a fost proiectat conceptul GR-HEV, ce beneficiază de tehnologia HEV aplicată pentru prima oară unui pick-up cu greutatea de o tonă.

Mitsubishi introduce un sistem cu totul nou, hibrid (HEV), format dintr-un motor Clean Diesel şi motoare electrice, care se dovedește a fi mai simplu și mult mai accesibil decât sistemele electrice (EV) și Plug in Hybrid (PHEV), potrivit pentru cerințele zilnice ale utilizatorilor de pick-up.

Cu un aspect dur, și, în același timp, atractiv, conceptul GR-HEV beneficiază de o tracţiune integrală 4WD, cu Super All Wheel Control (S-AWC), oferind o mai mare stabilitate si un control în toate condițiile de drum. În plus, acest concept a fost dezvoltat având ca obiectiv ambițios reducerea emisiilor CO2, respectiv 149g/km, cu mult sub media segmentului.

 

Conceptul CA-MiEV

Datorită procesului de perfecționare continuă a tehnologiei bateriilor și a propulsiei electrice, dar și datorită feedback-ului oferit de clienții modelului electric i-MiEV, aflat pe piaţă de 3 ani, MMC își propune să ducă tehnologia vehiculelor electrice (EV) dincolo de mediul urban cu noua generaţie de mașini electrice compacte.

Mitsubishi intenționează să introducă, pe termen mediu și lung, dincolo de gama sa de vehicule la nivel mondial, acest elegant Concept CA-MiEV. Acesta va pregăti noua generaţie a sistemelor cu propulsie electrică, baterii de înaltă densitate, greutate redusă, cât și o aerodinamică îmbunătățită care să ofere o autonomie de 300 km, potrivită perfect pentru un stil de viaţă suburban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitsubishi prezintă două noi concepte la Geneva: GR-HEV și CA-MiEV.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mitsubishi prezintă două noi concepte la Geneva: GR-HEV și CA-MiEV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei