Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 oct 2012 - Anul XVII, nr. 234 (5139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Adam a debutat oficial

Opel se lansează în modernul segment A, aflat în creştere. Având o lungime de aproape 3,7 metri (lăţime 1,72 metri fără oglinzi), modelul ADAM este un autovehicul cu trei uşi, agil şi original, perfect pentru mediul urban, cu o dinamică de conducere adecvată şi pentru zonele extra-urbane. În interior, modelul poate transporta până la patru persoane, care se vor bucura de o atmosferă specifică autovehiculelor din clasa premium şi de un spaţiu generos, neobişnuit pentru un autovehicul de dimensiuni mici.

La exterior, designul îndrăzneţ şi puternic este combinat cu posibilităţile de personalizare aproape nelimitate, astfel încât fiecare autovehicul este complet unic.

Opel ADAM oferă, de asemenea, tehnologii premium caracteristice segmentelor superioare, inclusiv noul sistem infotainment IntelliLink care integrează smartphone-ul posesorului în autovehicul (Android şi Apple iOS) şi, prin urmare, permite utilizarea la bord a aplicaţiilor online selectate. Noua generaţie a sistemului de asistenţă la parcare, care parchează automat autovehiculul şi servodirecţia cu modul „CITY” acţionat printr-o simplă apăsare de buton sunt perfecte pentru mediul urban, unde ADAM este în elementul său.

Modelul ADAM se adresează în special clienţilor trendy din mediul urban, care îşi doresc un autovehicul prin care să-şi poată exprima stilul personal. Specialiştii estimează în următorii ani o creştere constantă a acestui sub-segment orientat spre stilul de viaţă al clientului.

Cu o gamă de trei motoare eficiente şi un şasiu orientat spre o dinamică de conducere agilă, modelul Opel ADAM se simte acasă nu numai în oraş, ci şi pe drumurile de ţară.

Opel ADAM va fi disponibil iniţial cu trei motoare pe benzină (de 1,2 litri şi 51 kW/70 cp, 1,4 litri şi 64 kW/87 cp şi 1,4 litri şi 74kW/100 cp) combinate cu o transmisie manuală cu cinci trepte de viteză, permiţând atingerea unei viteze maxime de 185 km/h. Toate sistemele de propulsie sunt disponibile cu pachetul ecoFLEX, inclusiv sistemul Start/Stop ce permite reducerea consumului de carburant. Consumul de carburant este redus până la 5 litri/100 km, iar emisiile de CO2 până la 118 g/km, modelul ADAM fiind astfel un autovehicul de oraş eficient şi economic.

Opel ADAM va fi disponibil ulterior cu un motor pe benzină cu cilindree redusă, dintr-o generaţie complet nouă, cu sistem de injecţie directă şi supraalimentare, pentru eficienţă şi performanţă şi mai sporite.

Şasiul Sport poate fi comandat şi pentru modelele ADAM echipate cu jante de 16 inch. Servodirecţia (EPS) din dotarea modelului ADAM include un mod CITY special care, printr-o apăsare de buton, sporeşte gradul de asistare a direcţiei la viteze scăzute. Complexul sistem ESP de ultimă generaţie este inclus în dotarea standard a tuturor modelelor ADAM, fiind completat de o varietate de funcţii secundare utile, cum ar fi sistemul de asistenţă la pornirea în rampă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Adam a debutat oficial.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Adam a debutat oficial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei