Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2009 - Anul XIV, nr. 298 (4284)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Toyota RAV4 , restilizare completă

Toyota marchează anul 2009 cu prezenţa a trei vehicule recreaţionale. Pe lângă noul Urban Cruiser, şi noul Land Cruiser, o apariţie binevenită este şi RAV4 Facelift.
Cel mai bine vândut SUV japonez în Europa afişează un aspect mai plăcut, este mai bine echipată şi cu o gamă de noi motoare, mai puternice şi economice.
Modelul este disponibil în ţara noastră la preţuri de bază cuprinse între 22.410 şi 32.170 de euro cu TVA pentru versiunea pe benzină de 2.0 litri şi 158 CP. Clienţii versiunilor diesel vor trebui să plătească între 28.100 şi 36.540 de euro cu TVA.
Ca o primă noutate RAV4 va putea fi achiziţionat şi în versiunea cu tracţiune faţă. Modificările aplicate la exterior au vizat în principal partea frontală. Grila motor adoptă o structură de tip fagure şi găzduieşte o singură baghetă decorativă din crom, în timp ce proiectoarele de ceaţă dispun de un cadru cromat şi un suport din plastic negru. Mici retuşuri au fost aduse conturului barei de protecţie şi al blocurilor optice, iar oglinzile retrovizoare încorporează un semnalizator. RAV4 pare un model mai robust şi agresiv datorită pasajelor pronunţate ale roţilor şi mărimii anvelopelor, sentiment uşor redus din intensitate de secţiunea spate care propune acelaşi spoiler cu doi catadioptri, stopuri uşor stilizate şi uşa portbagajului ce dispune de o bară cromată.
Modelul cu facelift furnizează câteva surprize plăcute şi la partea tehnică. În gama motoarelor îşi face loc un nou propulsor, unitatea pe benzină 2.0 Valvematic de 158 cai putere. Toyota oferă acest motor pe ambele versiuni RAV4 - cu tracţiune integrală şi faţă, în combinaţie cu o cutie manuală sau una automată de tipul Multidrive S. La nivelul transmisiei s-au operat schimbări: cutia manuală dispune de acum de 6 trepte iar cea automată beneficiază de 7 rapoarte ce pot fi schimbate prin intermediul unor padele aflate în spatele volanului. Constructorul japonez afirmă că RAV4 cu noul motor de 2,0 litri consumă 7,4 l/100 km în cazul modelului cu tracţiune faţă şi transmisie manuală. În cazul versiunii 4x4 cu transmisie automată consumul este de 7,5 l/100 km. Tot ca o noutate la capitolul propulsie este şi unitatea diesel de 2,2 litri, prezentă doar pe versiunea cu tracţiune integrală, ce dezvoltă 150 de cai putere. Mai puternic cu 14 CP faţă de versiunea diesel curentă, agregatul cuplat la o cutie de viteze manuală necesită doar 5,8 litri pentru a parcurge 100 de kilometri. RAV4 mai dispune de un motor diesel de 2,2 litri dar care dezvoltă 180 de cai putere faţă de 177 de cai putere când generează modelul curent.
Japonezii au îmbogăţit şi lista echipamentelor din dotare, RAV4 Facelift fiind mai aproape de necesităţile şi cerinţele potenţialilor clienţi.
În funcţie de variantele de echipare, la interior se vor regăsi un sistem audio cu harddisk de 10 GB, conectivitate Bluetooth sau display de 6,5 inch. În premieră este introdus un sistem de monitorizare video la parcarea cu spatele, imaginile capturate putând fi vizualizate în oglinda laterală sau pe un ecran montat pe consola centrală.
Câteva mici retuşuri au fost aduse şi habitaclului în special la nivel de finisaje în timp ce scaunele sunt tapisate cu materiale noi şi într-o paletă de culori diversă.
Volanul prezintă un nou design şi are integrate comenzile sistemului audio şi conexiunii Bluethooth pentru telefon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota RAV4 , restilizare completă.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toyota RAV4 , restilizare completă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei