Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 aug 2008 - Anul XIII, nr. 196 (3877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Škoda Fabia Combi, maşina de familie sub 9.000 de euro

Škoda atacă în forţă piaţa maşinilor de familie cu Fabia Combi, unul din puţinele automobile break din clasa B. În septembrie 2007, cehii au etalat formele plăcute ale proaspătului model ce au suscitat interesul publicului la Salonul Auto de la Frankfurt.

Fabia Combi continuă tradiţia începută în 1999, anul lansării primei generaţii ce este pe cale să apună, lăsând loc următoarei serii ce îşi face deja încălzirea.

Versiunea break este mai voluminoasă şi impunătoare decât modelul subcompact hatchback lansat în aprilie anul curent în Europa, emanând un sentiment de maturitate ce lipsea primei generaţii.

Noua Fabia Combi cunoaşte o creştere sensibilă a dimensiunilor, oferind acum un nivel sporit al confortului la interior. Cei mai câştigaţi sunt pasagerii din spate, ce au acum la dispoziţie un spaţiu de mişcare într-adevăr decent, dezvoltarea spaţiului fiind posibilă ca urmare a măririi ampatamentului până la 2,46 metri. Raportat la vechiul model, noua Fabia Combi măsoară 4,23 m lungime, 1,64 m lăţime şi 1,49 m înălţime, adică este cu şapte milimetri mai lungă şi cu 46 milimetri mai înaltă. Volumul portbagajului câştigă şi el teren, ajungând la 480 litri, cu 54 mai mult decât în trecut. Dacă se rabatează scaunele spate capacitatea se extinde până la 1.460 litri, îndeajuns de mult pentru ca break-ul Fabia să devină noul lider al clasei.

Din punct de vedere estetic partea frontală este comună modelelor Fabia Hatch şi Roomster, în timp ce spatele maşinii abordează pentru prima dată blocuri optice poziţionate oblic. Paleta de motoare este formată din trei unităţi diesel şi patru pe benzină cu valori diverse, pretabile pentru a satisface cele mai exigente gusturi în materie de consum şi dinamică.

Gama benzinelor cuprinde versiunile 1.2 litri-de 60 şi 70 CP, 1.4 litri-86 CP şi 1.6 litri-105 CP. Propulsoarele TDI ce respectă normativul Euro4 au următoarele valori: 1.4 litri-70 CP, 1.4 litri-80 CP şi 1.9 litri-105 CP. Fiecare motor este cuplat standard la transmisii manuale cu cinci trepte, cu excepţia agregatului de 1.6L benzină ce poate fi echipat (opţional) cu transmisia automată în şase rapoarte denumită Tiptronic.

Există patru niveluri de echipare Classic, Dinamic, Elite şi Style.

Preţul de bază în România pentru Fabia Combi porneşte de la 8.678 euro fără TVA şi poate ajunge până la 13.569 euro fără TVA.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Škoda Fabia Combi, maşina de familie sub 9.000 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Škoda Fabia Combi, maşina de familie sub 9.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei