Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2008 - Anul XIII, nr. 75 (3756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

VW Golf Variant are o versiune 4x4

Volkswagen menţine tăcerea dar rămâne sub lupa presei. Germanii nu suflă nici un cuvânt despre viitorul Golf 6 dar are grijă ca actualul Golf 5, care încă se vinde ca pâinea caldă, să ţină pasul cu lumea bună a segmentului supermini.

De o bună bucată de vreme a fost introdusă şi versiunea destinată familiei, Golf Variant, care de acum beneficiază de aportul sistemului 4Motion, ce oferă tracţiune pe toate roţile, generând o ţinută de drum impecabilă indiferent de gradul de aderenţă.

Volkswagen, unul din puţinii producători europeni ce pune la dispoziţie automobile de familie sau oraş echipate cu sistem 4x4, a luat această decizie după ce a constat o creştere serioasă a cererii de modele ce au în echipare tracţiunea integrală permanentă.

Prima serie de break-uri din familia Golf dotată un sistem de tracţiune integrală a fost Golf 4. Cât despre versiunea curentă Golf 5 Variant 4Motion ce utilizează un diferenţial Haldex, constructorul afirmă că are o capacitate de remorcare sporită de până la 1.500 de kilograme. Sistemul de tracţiune 4x4 este cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte şi va fi inclus iniţial doar pe versiunea cu motor turbo-diesel de 105 CP, ce demarează în 12,9 secunde de la 0 la 100 km/h, cu viteză maximă de 185 km/h şi consum mediu de 6.0 litri de carburant la suta de kilometri parcurşi.

Golf Variant 4Motion vine cu trei nivele de echipare Trendline, Comfortline, Sportline şi un preţ de bază, în Germania, de 23.775 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului VW Golf Variant are o versiune 4x4.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VW Golf Variant are o versiune 4x40.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Golf 6 trimis de
(30 mar 2008, 11:56:00
vw va da primele poze cu golf 6 cu o saptamana inainte de a-l lansa la paris cum au facut cu scirocco.sper ca in interior sa stai ca in octavia 2 si sa aiba pret mai mic si ii va termina pe focus,astra,megane 3 si ceed.
2.   O mica greseala trimis de
(31 mar 2008, 09:57:17
VW Golf 5 nu face parte din clasa supermini asa cum ati afirmat in prima parte a articolului!

"Germanii nu sufla nici un cuv�nt despre viitorul Golf 6 dar are grija ca actualul Golf 5 [. . .] sa tina pasul cu lumea buna a segmentului supermini.

Golf face parte din clasa Small Family car. Din clasa mini fac parte Toyota Yaris, VW Polo, Mazda 1, Nissan Micra, Audi A2 .

3.   DRAGA JOHN trimis de
(31 mar 2008, 13:40:42
Salut. Hai sa lamurim cateva aspecte.

1.Clasa supermini inseamna clasa C, clasa mini inseamna clasa B, clasa minicar sau citycar inseamna clasa A si asa mai departe.

2.Adica Golf e clasa C, Polo e clasa B, iar vechiul Lupo era clasa A si care pe viitor va fi inlocuit de Up!

3.Focus

3.Europenii le categorisesc intr/un fel, britanicii in altfel, iar americanii diferit decat cei mentionati anterior. Nu noi fabricam segmentele. Ci exista un standard stabilit de altii. Categoriile in care se imaprt automobilele sunt foarte diverse. Spre exemplu stiai ca exista clasa F, dar aproape nimeni nu o mentioneaza, cu exceptia publicatiilor din Italia, vezi Gentemotori sau Al Volante.

4.Nu stiu de unde ai scos tu modele ca
4.   RESTANTA.......................... trimis de
(31 mar 2008, 13:48:03
3.Focus e clasa C, Fiesta e clasa B, Ka este clasa A. Iar tu faci o confuzie, noi am scris supermini, iar mini de care zici tu este cu totul altceva.

4.Opel Astra e clasa C, Opel Corsa este clasa B, Opel Agila e clasa A

Ai destule exemple ca sa intelegi cum vin astea puse pe categorii. Pe de alta parte Small Family Car e termen des uzitat de americani, si este corect el fiind corespondentul clasei B. Si daca te uiti bine acolo, scrie Polo, un model mini, de clasa B sau Small Family Car, exact ceea ce iti spuneam mai devreme. Asadar nu e nimic gresit!!! De curiozitate in ce clasa se afla dupa tine, Golf? Daca nu supermini?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei